Mleko Mešalnik - Mleko Frother, Električni Ročni Peno S Kavo, Za Kar Lattes Kave, Cappuccinos, Vroče Čokolade, Kot Je Creamer

Nov izdelek

€8.45

€16.25

-49%

Oznake:

keto kave mešalnik, čokolada strojev, komercialni vroče čokolade stroji, aluminij espresso kavo, stroji za vročo čokolado, eletric stepalnik, kava pena s kavo, pena za kavo, mleko, kava machin, mleko frother črpalka

MLEČNE PENE SKRIVNOST ORODJA - Mleko Frother Primerna za mleko, lattes, cappuccinos, milkshake, koktajli, vroče čokolade doma karkoli vroče ali hladne pijače.Kaj še čakaš?Uživati vaš aparat za čas doma, ne da bi šel v Starbucks!

ENOSTAVNO-DELOVANJE - Smart 1-touch gumb design in samo pritisnite 1s, enostaven za uporabo, da tudi 5-letni otroci!Kava in Pene za Kavo je prameni vrste penjenje palico, hitrost vrtenja 19000 vrt. / MIN, naslednje vas, da namesto palico s spremembo pijačo materiala, da bi dobili pene koncentracije, ki Ga želite!

ČIŠČENJE in SHRANJEVANJE - Preprosto se pojavljajo mešalnikih v skodelico tople vode, zadetki gumb in frother je ČISTO V nekaj SEKUNDAH!Foamer z eno NERJAVEČEGA JEKLA STOJALO za priročno shranjevanje v kuhinji, ni več skrbi, fina pena bo madeže na mizo!

MOČAN IN DURABILE - ročni mleka frother powered by tri AAA baterije (niso vključene) za priročno uporabo.Pijača mešalnik sturdy design bo trajala leta in leta.

OPOMBA - Nikoli ne potopite telo mleka frother v vodo.Mešalnikih telo mora biti suha, ko Namestite izdelek.Potopite frother na pol poti navzdol v mleko, preden vklop, da bi se izognili tekoče brizganjem okoli.

Nasveti Za Uporabo

1.Dal v 3 x 1.5 V AAA alkalne baterije v mleko frother telo.

2.Bodite vročo ali hladno mleko v skodelico in se potopite v frother polovice.

3. Pritisnite mleko frother stikalo, mešalnikih bo začel teči in se pena.

4. Ko mleko je penina dovolj, spustite stikalo za zaustavitev mešalnikih teče.

5. Prosimo, upoštevajte, da izklopite mleka frother stikalo pred dviganje mešalnikih iz mleka, da bi se izognili brizganje tekočega povsod.

6. Če bi radi, da bi vroče mleko pena, temperatura mleka ne sme biti starejši od 60℃/140℉, drugače, mleko ne bo pena, do popolnoma.

Čiščenje: spin na kratko mešalnikih v vročo vodo.

Frother palico: Prihaja z 2 kosa switchable pomlad mešalnikih glavo, enostavno in hitro penjenje v posodah.

barva:Srebrna

Material:nerjaveče jeklo

velikost:Višina: 24,2 cm

Vsebina Paketa:

1 * Mleko Frother

1 * Stojalo

2 * Mešalnikih Glavo

1 * Navodila Za Uporabo

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Napetost (V) 220-240V
Rotacija Stopnja(MIN) Devetnajst tisoč
Slog ročni
Certificiranje ce
Blagovna Znamka XProject
Vrsta Napajanja Baterija
Moč (W) 750W
Številka Modela Mleko Frothers

Podobni izdelki