Teleskopsko Težka -Taktično Grlo Vibracije Mic Slušalke Slušalke Mikrofon NATO Vtič za Walkie Talkie Radio

Nov izdelek

€4.83

€7.11

-33%

Oznake:

slušalke taktika, slušalke hrupa, u94, baofeng pg, slušalke kenwood, vodja slušalke z mikrofonom, čep pg, slušalke profesionalni, peltor z taktični, K plug

Opis Izdelka:

Raztegljivi Velikost:

Teleskopsko načrtovanje, Nastavljiva za obleke velikost vrat med 12" in 15".

Odlična Kakovost Zvoka:

Dual-mic transponders zasnovan tako na levi in desni strani, zvok, ki se absorbira prek vibracije iz grla in prenese na radio, ki se nato pretvori v prepoznaven glas frekvencah.Tako, grlo mikrofon odpravlja najbolj hrupa v ozadju ali v bojnem polju ali na delovnem mestu.

Snug Fit Prozoren Silikonski ušesni čepi:

Gobe oblikovan akustična cev slušalka je najboljša izbira za dolgo-urno delovanje.Ta grlo mikrofon je na voljo v strokovni naziv akustični uho tuljavo.Lastniški, ergonomska oblika uho blazine zagotavlja dobro prileganje nad široko paleto velikosti uho.Anti-hrup, in uho ni škoda.

Lep Pregleden Akustične Cevi:

Pregledna kateter, zlahka skrije.Lahko skrijete grlo mikrofon pod ovratnikom in pregleden cev slušalke niso zlahka odkrijejo drugi.To je idealno za diskretno komunikacije.

Analiza Eksperimentalnih Testov:

Lahko najdemo cenejše grlo mics (prihajajo z 1 mic na eni strani) na trgu, vendar kakovost zvoka bo povedal razlika.Smo testirali več podobnih izdelkov, in to je preprosto najboljši pri posredovanju glasov v svojih avtentičnih zvokov.

Specifikacije:

Barva: Črna

Material: plastika

Velikost:približno 90 cm/35.43 v

Barva: Črna

Obvestilo:

To slušalke ne vključujejo storitev PRITISNI in govori, morate uporabiti PRITISNI stikalo za delovanje te slušalke z radiem.

Paket Vključuje: (opomba: storitev PRITISNI in govori ni vključena)

1 x NATO Vtič Teleskopsko -Taktično Grlo Šok Mic za Walkie Talkie

Številka Modela NATO Priključite Teleskopsko
Postavka Vrsta slušalke
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki