10PCS/Veliko Kralj Plava Reševanje Boya Acesorios 7 stilov, Velikosti Mix Barve Ribolov Bobbers Boje Boia Flotteur Peche Pesca Za Ribe

Nov izdelek

€3.32

€5.53

-40%

Oznake:

jewerlly lesa slog, fortune teller custume, chopper ustavi, boje ribe, float dolgo, ribe plavajo, bogastvo rib, plovec, fortune teller obrtni izdelki, float ustavi

10pieces=set

1. Sprejemamo Alipay,Boleto,Webmoney in Vse glavne kreditne kartice. 2. Če ne morete preveriti takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

1. Bomo poslali elementov v 2 - 3 dni (delovnih dni, ni na dopust ali vikend) po plačilu se comfirmed. 2. Če niste prejeli izdelek v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo odgovor, da vas v času. 3. Če vaše naročilo skrbi, izdelek, ki bo varno prispe), če boste potrebovali podrobnejše informacije, prosimo, izberite China Post registriranih zraka pošte ali drugih, ki mora plačati stroške pomorskega prometa.

1. Prosimo, preverite paket skrbno, ko je prejel.če obstaja kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas v čas, Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, se uporabljajo, če je bila zahteva, da se vrnete Brez Razloga, prevozni stroški, je treba imeti tako del. 2. Opomba: Moški naredil napake, ni zagotovljeno,kot so poškodbe po uporabi,vodo in tako naprej.

Smo nadnacionalnih družb, samo prizadevati za 5 star pozitivne povratne informacije in se bodo poskušali naše najboljše, da ponujajo najboljšo storitev našim kupcem.Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora in vas prosimo, da nas 2 delovnih dni za reševanje pritožbe na vaše zadovoljstvo.

Velikost 1
Poreklo CN(Izvora)
Oblika 1
Plastika Tip 1
Kategorija Vertikalni Boje
Material Fortune Paulownia Lesa
Številka Modela 7
kraj izvora Jiang Su , Kitajska
Vrsta 1
Tip Float Spodaj Ribolov Float
Položaj JEZERO
Viseče Rep Vrste Težko Rep

Podobni izdelki