Olje Škropljenje Zaslon Fine Očesa Mazilo Škropljenje Stražar Kuhinjski pribor za Ponev

Nov izdelek

€3.44

€5.64

-40%

Oznake:

kovinski delci, mazilo zaslon, mazilo škropljenje zaslon, zaslon škropljenje, škropljenje, lutka lol splatters, hs avto dodatki, avto boot accessories, škropljenje zaslon za ponev, mazilo splatters

Bullet Točk:

1、Anti-pozdravni Zaslon: To stroškovno učinkovito kuhinja olje škropljenje zaslon zaščita naprave vam lahko z največjo vrednost! 4 velikosti, ki so izbirna.Ohraniti čisto filter se lahko uporablja v vseh vrstah ponve, ponve in ponve; uporablja se lahko kot majhno ponev pokrov ali velik lonec splash-proof kritje.Ni več nobene potrebe, da izvlecite veliko železa pan ščitniki za veliko misij!Ne glede na situacijo, boste dobili večjo prožnost!

2、Več Funkcij: Uporablja se kot sito za testenine, zelenjavo, cmoki, enolončnice itd.Uporabite ga lahko tudi kot hladilno stojalo za piškote, kruh, pecivo, itd.

3、Vas Varno: Ko je fry slanina, čebula, piščančje ali karkoli drugega, vročo mast in olje bo letijo ven posode, zaradi česar stvari zelo grdo, in boste lahko spali kožo ali pa celo oči.Uporabite naš mazilo past splash stražar za čiščenje in varnost.Ta ščit, ki preprečuje, da bi skoraj 100% pljuski in megle, hkrati pa omogoča pare uhajajo med kuhanjem.Zelo primerno za cvrtje, vok, itd.

4、Široka Uporaba: Zaradi svoje široko paleto uporabe, prav tako boste lahko prepričani, da teh oškropijo zaslon protektorstvo vam bo služil hkrati!Uporabijo se lahko tudi kot filtri, parniki ali celo hlajenje stojala.V vseh fazah kuhanje, to neverjetno kombinacijo bo pomagalo proces kuhanja in bo vaše življenje lažje!Tako, usedejo in uživajo hrano z družino hitreje kot prej!

5、Enostavno Shranjevanje: Ti kuhinjske pripomočke so priročno in funkcija dolgo obroč ročaji za lažje obešanje in skladiščenje.

Specifikacija:

Material: kovina

Ročaj barva: rdeča

Velikost: približno 21 cm/8.27 cm, 25 cm/9.84 palčni, 29 cm/11.42 cm, 33 cm/12.99 palčni

Seznam Vsebine:

1 * Olje Škropljenje Zaslon

Številka Modela Olje-dokazilo rešetka
Material Drugo
Funkcija Okolju Prijazno
Blagovna Znamka waasoscon
Posebnost Orodja Tip Drugo
Certificiranje CIQ
Padec ladijskega prometa Podpora

Podobni izdelki