Moški Sidro Hlačnice Bangle Zlata Barva Nerjavečega Jekla Zapestnico Nakit

Nov izdelek

€3.82

€6.37

-41%

Oznake:

kotla uhan, cigare moških classy, kitajski cake box, motorne žage c1m wc, cigare rezalnik ww2, ohišje nokia c3 03, cic e71 emulator, cigare jack qc pd, cic e90 yoistick

ANILLO Moške Sidro Zapestnica & Bangle Titana Jekla Nakit Manšeta Čar Hlačnice Bangle

Nerjavno Moški Dodatki

Nakit nasvetov, ki:

Dodatna oprema in vzdrževanje nasvete: to vrsto nakita ne potrebujete za uporabo zelo drago vzdrževanje za vzdrževanje vode, samo se izogibajte kislinsko-bazično in vlažno okolje.Vlažen pogoji vključujejo:tuš, ko umivanje obraza, ne ujemata,potenje veliko ne nosijo, depozit pred uporabo in suho krpo obrišite, da bo suha;umeščena v nakit polje nakit bi dal eno sušilni;Ko ne nosite simulacije nakit je treba pravočasno v polje.

Posebnega vzdrževanja, je, kot sledi:

1. Nakit pogosto nadomesti isti kos nakita, naj se izogibajo nosil dolgo časa, še posebej v vročih poletnih, nakit premaz dolgoročno stik znoj, enostaven za korozijo, zato je najbolje, da pripravite nakit, da se pogosto uporablja kot zamenjava.

2. Stik s kemikalijami, krasijo člena je enostaven za škodo.Kopala v vonja, klora v plavanju, vodo iz morja na sol, bo povzročilo, da rezati, nakit plating, zato naj razloži vse dodatkov, preden kopel ali plavati.

3. Trčenje chafed, depozit morali biti previdni, ne prekrivata, bo zakon vlogo ofing je okusil, je treba hraniti v originalni embalaži ali v polje neodvisnega majhno mrežo, bi se izognili na dotik med seboj krtačo in krtačo površino.

4. Redno čiščenje nakit, izberite mehke lase krtačo dimnikar očistiti površine, pribor, pribor za odstranjevanje površinske madeže

Vrne in vračilo:

1, Pogosto uporabljajo Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus, prevoz čas je 40 do 60 dni, brezplačna dostava.(napake: staranje počasi, poceni)

2,Uporabite China post air Mail čas od 25 do 40 dni.Stabilna (staranje varnost);

3 EUB Air Mail 15 do 25 dni, da pridejo

4,Pk-termeptuj.si Standardna Dostava 20-30 dni.

5,Uporabite EMS/DHL, 8 dni, da dosežejo.

Vrne in vračilo:

Če ste zadovoljni z da,prosimo, ne oklevajte, da nas pusti "5 star"povratnih informacij in vaš dragocen predlog.Vaša podpora bo zares cenijo.Iz kakršnih koli razlogov niste zadovoljni s naročila, prosimo, da nas kontaktirate, preden boste povratne informacije ali odprete predmet spora.Bomo poskušali naši moči, da reši težavo namesto vas.Hvala!

1,težave s Kakovostjo: Če so izdelki, ni isto kot naš opis ali zdrobljen v tranzitu,vas prosimo, da jasno fotografije v 7 dneh po tem, ko ste prejeli in pošiljanje fotografij, da bi sporočilo.Mi vam bo vračilo ali zamenjavo, ko smo potrdili.

2,Koli drugih razlogov: iz kakršnih koli razlogov ne želiš produncts, vas prosimo, da nas kontaktirate v 15days po prejemu naročila,prosimo, da poskrbite, da so izdelki v prvotno stanje, ter se zavežejo, prevozni stroški, ki jih sami.Mi bo zagotovila vračilo ali zamenjavo, ko bomo prejeli, vrnili produncts.

Obliko\vzorec sidro
Ključne besede
Szie
Številka Modela Sidro Bangle
Prevleka Zlato barvo
Nastavitev Vrste Rezilo Nastavitev
Združljivost Vsi Združljivi
Funkcija Klic opomnik
Barve
Material Kovine
Blagovna Znamka WSYGB
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Slog Klasična
ključne besede
Spol MOŠKI

Podobni izdelki