Dikale 16 barv/set 3D Tiskanje Pero Žarilno PLA 1.75 mm Plastično Modeliranje Stereoskopski 3D Risanje Tiskalnik Pero

Nov izdelek

€17.13

€33.58

-49%

Oznake:

delta kit, 3d tiskalnik pribor profil, 1 kg žarilno pla, nitke pla, smole veliko 3d tiskalnik, 3D Tiskanje, 3d tiskalnik, easythreed mickey, Filamentov, Fižol

16 barv/set 3D Tiskanje Pero Žarilno PLA 1.75 mm Plastično Modeliranje Stereoskopski 3D Risanje Tiskalnik Pero Lastnosti: Material: ABS z Žarilno premer: 1.75 mm Barva:16 Barv, 320 Metrov(Naključno barvo) v Primerjavi z ABS, PLA Žarnico, je nestrupen in varen za otroke.NI ZDRUŽLJIV Z 3Doodler Univerzalno združljiv z večino 1.75 mm 3D peresa in tiskalniki(Dimenzijsko Natančnost +/- 0,05 mm).Package: 16 barv*6.1 M 3D Pero Filamentov( skupaj 97.6 meter)

O Pošiljki: 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 40 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je strankino zadovoljstvo!Politika Vračanja 1. Če izdelek ne deluje, če jo prejeli ali pa brokes navzdol med prevozom prosim stik z nami, bomo slove problem za vas. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje.O Povratnih informacij: Povratne informacije, je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi. 5stars povratne informacije je visoko cenjena.

Blagovna Znamka dikale
Primerno Opremo
Material pla
Dolžina
Številka Modela
Obrazec Trdna

Podobni izdelki