50/100 kozarcev Kristalno Trepalnic Krtačo za Enkratno uporabo Maskara Wands Podaljšanje Trepalnic Microbrush Obrvi Aplikator Ličila Ščetke

Nov izdelek

€2.37

€3.95

-40%

Oznake:

el ščetke, big maskara wands, morska deklica ličila brush set, britje krtačo, cosmet, yaqi band krtačo, trepalnic microbrush, vodotesno maskara, čopič za ličenje, moški britje krtačo

modname=ckeditor

50/100 kozarcev Kristalno Trepalnic Krtačo za Enkratno uporabo Maskara Wands Podaljšanje Trepalnic Microbrush Obrvi Aplikator Ličila Ščetke

Značilnosti:

100% Čisto Nov & Visoke Kakovosti.

Čopič glavo lahko iskrivljen nekoliko, kot ga potrebujete.

To Trepalnic Čopič je pomembno orodje za oči ličila.

Ta pripomoček vam bo očarljiv pogled na posebnih priložnostih.

Da vaše oči videti večje in svetlejše s tega pripomočka.

Kot nalašč za ločevanje trepalnice pred in/ali po maskara uporabo.

To brush set je bistvenega pomena za vse vaše ličila potrebuje za naravno dan čas videz ali dramatično eno za večerne zmenke.

Nekatere Vrste so bile posodobljene, da novo optimizirano plastičnih materialov, ki so lažji in lažji za uporabo.

Package Seznam:

50pcs x Enkratno uporabo Ščetke za Trepalnice / 100 kozarcev x Enkratno uporabo Ščetke za Trepalnice

Opomba:

1 .Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja in ne bo drugačne barve kot različne zaslona, prosimo za razumevanje.Hvala.

3.Prosimo, upoštevajte, da nekatere Vrste so zdaj posodobljene na novo optimizirano plastičnih materialov, ki so lažji in lažji za uporabo.

Podpiramo dropshipping in debelo:

1.Mi lahko ladja izdelkov za vaše stranke brez prvotne cene,promocije.

2. Mi lahko ladja izdelki za dostavo način izberete, kot so ePacket ali Pk-termeptuj.si dostava.

3. Sprejemamo paypal,payoneer,bančno nakazilo za plačilo.Mi lahko ponudimo račune, če jih potrebujete.

4. Smo NAS,CA,CN skladišče,nalogi čas postopka je v roku 24 ur.

5. Mi lahko izpolni naročilo preko CVS ali XLS datoteko.

6. Združene države amerike,Kanada,Avstralija,velika Britanija,Francija,Španija in Nemčija, podporo lokalni vrniti.Nalogi bodo obdelani v roku 48 ur .Boste obveščeni on-line, ko je dobavljeni in sledenje podatkov običajno bo posodobljeno v roku 24 ur.

Če ste uživali v naših izdelkih, vas prosimo, da nas vse 5 star povratne informacije , povratne informacije bo nas motivira, da se premaknete naprej in si zagotovili boljše storitve.In če pustite povratne informacije, z lepo sliko izdelka, vam bomo poslali kupon kot darilo.Prosim, NE pusti negativne povratne informacije, brez prosi za pomoč.

1. Q: I dont prejeli svoje pakete,kaj naj storim?A: Pls stik z nami preko Pk-termeptuj.si sporočilo prvič.Pomagali vam bomo in se dogovorite pregled naše obdelavo povezavo.Ob istem času,morate preveriti svoj naslov za dostavo in ali je plačilo uspešno.Tudi če ste priročno,pls, preverite pri pošti v bližini. 2. Q: ali Lahko prodajate veleprodajno ceno?A: Ja,če ste naročilo nad 5 določa eno uro.Lahko stopite v stik z nami. 3. V: Kaj naj storim, ko prejmem a FOEONCO izdelek?A: Prosimo, skrbno preverite, ali je prejeti izdelek je isto, kot tisto, kar ste naročili.Če ste prejeli napačen izdelek, poškodovan izdelek, ali delne pošiljke vaše naročilo, prosimo, nemudoma obrnite na trgovino, da pridobi po-prodajno podporo.Za napako se opravičujemo, če boste v primeru, da se kaj zgodi, kot je ta.modname=ckeditor

Uporabljajo Z Trepalnice
Število Kosov Combo
Številka Modela CJ19325
Uporabljajo z 2 Umetne Trepalnice
Funkcija 3 Podaljšanje trepalnic
Izdelek Razpoložljivi Trepalnic Ščetke
Postavka Vrsta Ličila Ščetke
Blagovna Znamka FOEONCO
Poreklo CN(Izvora)
Velikost Head length 2.4cm, Whole length 9.7cm
Uporabljati s 1 Čopič za obrvi
Čopič Materiala Plastični
Količina 50Pcs/vrečko, 100 kozarcev/vrečko
Funkcija 1 Glavnik obrvi
Funkcija 2 Ličila orodja
Ročaj Material Plastični

Podobni izdelki