Pulzirajoče Svetlobe Epilator IPL Lasersko Odstranjevanje Dlak, Ženske, Moške, Telo, Bikini Obraza IPL 600000 Lase Odstranjevalec Foto Epilator Stroj

Nov izdelek

€30.74

€61.47

-50%

Oznake:

disco laser, odstranitev lasersko odstranjevanje dlak, krog materiala, ipl, iphl laser epilator, pivo ura, moški foto epilator, krava tiskanja seksi, heysilkyskin lasersko odstranjevanje dlak slušalka, epil laser

Strokovno Intenzivne Pulzirajoče Svetlobe (IPL) Tehnologija

IPL odstranjevanje dlak tehnologija se uporablja v profesionalni kozmetični saloni.dokazano je da bo nežen, visoko varnost, brez stranskih učinkov, neboleče odstranjevanje dlak način.Naši izdelki podoben učinek, ki pa je lažji in manjši, design, ki je enostaven za uporabo doma.

Odlično za Ženske in Moške, Telo Odstranjevanje Dlak

Energija kratek intenzivno pulzno svetlobo absorbira prednostno s pigmentnimi v root lasnega mešička, po neprekinjenega zdravljenja, lase je preprečiti, da raste nazaj.

Zelo Enostavno in Hitro za Uporabo

Ročni domačo uporabo, lase odstranjevalec je ,enostaven za uporabo in izvajanje. 999,999 utripa, LCD-Zaslonu.Stalna ipl odstranjevanje dlak sistem ima pet nastavljiva raven energije, povečanje stopnje od 1 do 5 ravni, postopoma in izberite udobno raven glede na vaše kože ton, za zagotavljanje nežno, a učinkovito čiščenje.Svetujemo 1 ravni, poskusite, ko prvič .

Način Uporabe

1.Za uporabo v bistvu ste britje , nato suho kožo. 2.Nositi očala za zaščito oči. 3. Pridržite gumb za vklop / izklop 2 sekundi, da začnete/izklop. 4.Pritisnite napravo na vašo kožo navpično 90 stopinj, da začnete odstranitev dlak. 5.Enotni pritisnite na flash gumb za ročno odstranjevanje dlak način, dolgo pritisnite na flash gumb za 3 sekunde, bo stikalom auto matic hair removal mode.

Postavke, Vključene v Paket

IPL Dlak odstranjevanje barve x 1 kos Majhno območje pomožna lučka za imetnika x 1pcs Zaščitna Očala za zaščito oči x 1pcs Adapter z ZDA, EU UK plug x 1 komplet Navodili za uporabo v angleškem jeziku x 1 kos Razor*1pcs

Pogosta VPRAŠANJA

Kako IPL odstranjevanje dlak sistem dela na lase

Energija kratek intenzivno pulzno svetlobo absorbira prednostno s pigmentnimi v root lasnega mešička, po neprekinjenega zdravljenja, lase je preprečiti, da raste nazaj.

Kako dolgo, dokler se rezultati so videli

Uporabite za 4-12 tednov, da si ogledate učinek.,vsakogar kože je drugačna, čas je drugačen.ne pozabite, da preberete navodila za uporabo skrbno, je podroben opis koliko minut je, da uporabite vsako območje

Kaj moram paziti, da je moja koža po uporabi epilator

Po obsevanje, lahko uporabite losjon za obsevano območje.Če alergični rdečina se pojavi, ko obsevanje, počakajte, da simptomi izginejo, preden uporabi na koži.

Lasersko odstranjevanje dlak, se lahko uporabi za obraz, čeljusti, brki?

Paket vključuje Strokovno pomožne okova za sodelovanje z majhno območje

Številka Modela G995
Uporaba Pod pazduho
Blagovna Znamka Mywin
Velikost 190*79*34mm
Postavka Vrsta Epilator
Poreklo CN(Izvora)
Material Quartz IPL Epilator
Vrsta Napajanja električni

Podobni izdelki