Eno Odpiranje Integrirano Y-tip Izpušni Ventil Električni Izpušnih Downpipe Elektronski zaporni Ventil Daljinski upravljalnik

Nov izdelek

€32.44

€54.08

-41%

Oznake:

12v magnetni, tfsi 2.0, čevelj van, polico seat ibiza 6j, w126, 146mm, odpre magnetni ventil, kotlovski varnostni ventil, domače izpušni ventil izrezanka, avtomobilske izpušne cevi

70729 Kupi Zdaj

Značilnosti:

1. Material: cev, ki je v glavnem iz T-304 nerjaveče jeklo z računalniškim zaslonom, in površino, ima lepo barvo, ki je zelo kul.

2. Visoka natančnost: izpušni ventil in remote control kit je natančno obdelavo, visoke natančnosti, zmerno težo, korozijska obstojnost in visoka mehanska trdnost.Načrt, da Takoj Poveča 10-20 konjskih moči.

3. Nadgradnjo pribor: izpušni ventil in daljinski upravljalnik.Komplet je primeren za vzdrževanje in posodobitev.To je močno žilavost, dobro anti-padec uspešnosti, in posebno humanized design.

4. Električna varnost stikalo komplet: Električno krmiljeni izpušnih ventilov odtok, preprosto tako, da obrnete stikalo.

5. Visoka zmogljivost: Agresivno globoko zvok, medtem ko zagotavlja nemoten pretok izpušnih plinov.

Opis:

To izpušni ventil in daljinski upravljalnik za vgradnjo v vozilo je zelo natančno obdelavo obeh, vzdržljiv in prilagodljiv, kar lahko poveča moči motorja in učinkovitost.

Specifikacije:

Material: nerjaveče jeklo, aluminij zlitine

Barva: srebrna

Velikost: 3inch, 2.5-palčni (neobvezno)

Paket Je Vključeno:

1* Električni izpušnih plinov, urezane

1* Brezžični daljinski

1* Y-Adapter

1* Žice pas

1* Motor

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Blagovna Znamka CNSPEED
Številka Modela Nerjaveče jeklo, Aluminij Zlitine
Poreklo CN(Izvora)
Velikost 3inch, 2.5inch (optional)
barve SREBRNA
Material Nerjaveče jeklo, Aluminij Zlitine

Podobni izdelki