12V Avto Pnevmatike Inflator Digitalni LED Osvetlitev Napihljive Pnevmatike Črpalka Prenosni Kompresor za Zrak Fo Avtomobilov Kolo Kolesa, Pnevmatike Električni

Nov izdelek

€10.27

€12.68

-20%

Oznake:

kompresor deli 220 v, vacum zračna črpalka 12v, oljna črpalka prenos, komercialni zračni kompresor dodatki, črpalka za vodo, 12v spot, 220v kompresor za zrak, boje inflator, olje, zračni kompresor 220v, auto kompresor črpalka

Bullet Točk:

1、Touchscreen & Digitalni Zaslon: Drugačen od običajnih zračni kompresor pnevmatike inflator,zračna črpalka z zaslonom na dotik vam zagotavlja veliko boljšo izkušnjo, ko ga uporabljate.Poleg tega, digitalni zaslon za ta črpalka, ki prikazuje vaše želeni tlak jasno kadarkoli.

2、Dodatne 3 Šobe & 9.1 Noge Kabel: Prenosni kompresor za zrak has3 dodatno šobe.Različne šobe omogočajo, da napihne vaše kolesa, zračne postelje, basketballs in nogometne žoge, itd.Poleg tega 9.1 ft napajalni kabel je dovolj dolgo, da se napihnejo vsako pnevmatike enostavno.Kaj priročno pnevmatike inflator!

3、Auto flowtronic zaporni & LED Osvetlitev: Nič več skrbi, nad napihovanju.prenosni kompresor za zrak za avtomobilske pnevmatike izklopi samodejno, ko vaš avto pnevmatike dosegli želeni tlak.Poleg tega, ta kompresor je opremljen z LED svetlobo vam bo dobro delo za vas ponoči.Imejte avtomobilov v varnem stanju, ves čas.

4、Hitro Polnjenje in Enostaven Delovanje: Močan motor podpira pnevmatike črpalka napihne vaš avto pnevmatike hitro.Priključite avto pnevmatike inflator za vaš avto, nastavite želeni tlak in zaženete s pritiskom ene tipke.V teh odličnih lastnosti VacLife pnevmatike inflator z gauge je odlična izbira za na pot.

5、Enostavno Shranjevanje: utor omogoča enostavno shranjevanje.Ta posebna zasnova ne le ohranja vaš napajalni kabel čeden, ampak tudi varuje kabel v pameten način.

Opis:

1. Lepe pnevmatike inflator: zračni kompresor je kompakten, da se prilega v vaših avtomobilov.Ta funkcija omogoča, da je dobra izbira za potovanja.To je kot prenosni, priročen in enostaven za prevoz okoli.

2. 9 metrov dolg kabel: Z dolgo napajalni kabel, se napihovanju delo precej lažje.Vam ni treba, da odstranite zračni kompresor od časa do časa.Prihranite svoj čas za polnjenje.

3. LED Luči za nujne primere: V črpalka zrak, ki prihaja z LED svetlobo.Lahko napihne vaš avto pnevmatike na noč.Svetlo, pogled v temi prepreči morebitne nevarnosti.

4. Široko uporablja: zračni kompresor je opremljen s 3 dodatne šobe.Različne šobe, ki skrbijo za svoje različne polnjenje potrebuje za vaša kolesa, zračne postelje, nogometne žoge, itd.

Seznam Vsebine:

Zračni Kompresor Pnevmatike Inflator*1

Ime Modela
Postavka Dolžina 24.0cm
Postavka Premer 9.0cm
Poreklo CN(Izvora)
Element Širina 17.0cm
Vrsta Materiala ABS
Element Teža 850g
Tip Vtiča EU
Napetost 12V
Blagovna Znamka Dierfei
Postavka Višina 9.0cm
Postavka Vrsta

Podobni izdelki