Fotografija LED Selfie Obroč Svetlobe, 12 CM možnost zatemnitve Fotoaparat, Telefon Zvoni Svetilko Z Mize Stativi Za Ličila Video v Živo Studio

Nov izdelek

€4.43

€5.91

-26%

Oznake:

lučka led telefon, studio flešev, osvetlitev studio flash, fotoaparat ličila, mini studio, bliskavica, lučka telefona stojalo, aro led, bliskavica studio, 3 ml brizgo, arbutin milo

Značilnosti:

Svetlo in varčevanje z energijo

Obroč svetlobe je narejen iz 40pcs varčevanja z energijo in svetla LED biseri, je odvajanje toplote je odličen, stalno trenutni pogon in visoko barvne reprodukcije, mehčanje svetlobe in izboljša ton kože v fotografiranje portretov.

Prenosni

LED obroč svetlobe lahko namestite na držalo in ga kjerkoli, lahko se tudi odstrani iz stojijo ob vsakem času. (Imetnik ni vključena).

Možnost zatemnitve

Nastavljiva svetlost je za vas, da izberejo, ki je kot nalašč svetlost mogoče doseči brez namestitve dodatnih filtrov.Svetlo in mehko naravno svetlobo, bo osvetlitev svojo lepoto v različnih priložnostih.

USB-pogon

Vrata USB lahko uporabljate z več napravami, kot so povezovanje gostiteljski računalnik, prenosni računalnik, mobilni moč in polnilnik USB.Boste lahko uživali LED obroč svetlobe kadarkoli brezplačno.

Enostaven za uporabo

Ko LED obroč lučka sveti, pritisnite in držite gumb za VKLOP/IZKLOP, dokler če kazalnik utripa.V tem času, vnesite zakasnitev izklopa, zamude eno minuto.

Široko aplikacije

To je široko uporablja na prostem foto svetlobe, notranja polnila svetlobe, portret, moda, poroka umetnosti, oglaševanje, fotografija, video, fotografiranje itd.

Specifikacije:

Tip: LED Obroč Svetlobe

Barva: Kot prikazano

Količina: 1 pc

Material: ABS

Nit vmesnik: 1/4 standardni vmesnik

Barva svetlobe: Bela

Barvna temperatura: 3200-6500K

LED Kroglice: 40pcs

Svetlobni tok: 24-26lm

Moč: 0.1 W-10W

Napetost: 5V

Velikost: 12 cm/4,7 v

Neto teža: 170 g/ 6.00 oz

Pakete:

1* LED Obroč Svetlobe

1* USB Kabel

TTL No
Vir Svetlobe LED Kroglice
Barvna Temperatura 3200-6500K
Zaslon No
Teža 180g
Paket Da,
Vir Napajanja USB-pogon
Blagovna Znamka FORNORM
Velikost (Šxvxg) 12*12*5 cm
Številka Modela RT-52
Združljiv Fotoaparat Znamke Drugo

Podobni izdelki