Avto diagnostično orodje za optični bralnik Android OTG USB Žice Endoskop Pregled Borescope 5M 2M 1M 6LED 5,5 MM Objektiv Kača Cev Fotoaparat

Nov izdelek

€6.67

€10.11

-35%

Oznake:

endoskop za auto, fotoaparat endoscop, Visual, 8 mm video, pixel bar, dmx led cev, pregledovalna kamera usb c, dokument kamera, usb, auto strojne opreme, 3 v 1 uho čiščenje endoskop

Avto diagnostično orodje za optični bralnik Android OTG USB Žice Endoskop Pregled Borescope 5M 2M 1M 6LED 5,5 MM Objektiv Kača Cev Fotoaparat

Opomba :Ta endoskop ne velja za vse Android Telefona in Računalniškega Sistema.Združljiv Telefon in Računalniški Sistem glejte spodnji seznam.Prosimo, upoštevajte, da vaš telefon mora podpirati OTG in UVC funkcija kamere, Android 4.1 sistem zgoraj.

Združljiv Računalnik Sistem : Windows XP,Vista,Win7 in Win8,Mac OS X

Združljiv Model Telefona :

Pregled:

Ta postavka je 0.3 milijona slikovnih pik 5,5 mm objektiv endoskop kamero, je to lahko samo delo z Android mobilne naprave.Morate le namestiti APLIKACIJO, nato pa si lahko ogledate slike in video neposredno v telefon.To je 6LEDs in svetlost je nastavljiva.V IP67 vodotesne funkcije, zaradi česar je idealen za podvodno kamero,motorna vozila, detektor,kanalizacijski cevovod detektor,iskanje in reševanje,industrija,objekti in tako naprej.

Značilnosti:

*0.3 milijona slikovnih pik 5,5 mm objektiv fotoaparata zagotavlja visoke ločljivosti slike,6 drobna bela LED, ki so nastavljivi od izključeno, da bo celotno svetlosti za tiste temne kraje, ki ste si želeli, da preuči.

*Podpora namestite endoskop aplikacije v vaši sistema Android telefon.To utrpi fotografija, fotografiranje in video snemanje.Fotografije in videoposnetki bodo neposredno, shranjenih v telefonu za opazovanje in spremljanje analize.

*Z vmesnikom USB, ga lahko uporabljate tudi za računalnike.Samo kopiranje CD-jev programske opreme na vaš RAČUNALNIK desk, priključite endoskop z RAČUNALNIKOM in odprite programsko opremo, nato pa jih lahko uporabite neposredno.

*S tem USB-Endoskop je prenosni ročni video endoskop sistem s prilagodljivo vstavljanje cevi, cevi se lahko prilagodi smeri, prosto in dosegli mesto, ki ga želite preveriti.

*Endoskop opremljena z majhno kljuko,magnet in strani avdicija, ki bo lažje, da se majhne predmete v vrzel in so ugodne za dnevna vzdrževalna dela.

*1 meter dolgo IP67 nepremočljiva in dustproof kabel.Trmast in trajno uporabo.

*Idealen za podvodno kamero,motorna vozila, detektor,kanalizacijski cevovod detektor,iskanje in reševanje,industrija,objekti in tako naprej.

Specifikacije:

Kamera: 1/6" CMOS

Premer leče:5.5 MM

Pixel: 0.3 milijona slikovnih pik

Ločljivost: 640*480

Frame Rate: 30 fps

Zorni kot:67 stopnjo

Žariščna Razdalja: 3-10 cm(najboljši razdaljo gledanja)

LED Luči: 6pcs

LED: Nastavljiva, Lahkotnost, Obračanje Kolesa

Fotografije: JPEG

Video Format: AVI

Nepremočljiva ravni: IP67

Podpora Računalnik: XP/Win7/Win8/Win10/Mac OS X

Dolžina kabla: 1 m

Izpostavljenost Svetlobe: Samodejno

Obratovalna Temperatura: 0 stopnja, do 70 stopinj

Velikost: Cca. 6.5*2 cm(L*W)

Teža: Pribl. 37g/1.3 oz

Package Informacije:

Paket Velikost: Pribl. 14*14*3 cm/5.5*5.5*1.2 v

Package Teža: Pribl. 95 g/0.2 lb

Package Seznam:

1* Endoskop

1* OTG Kabel

1* Majhno kljuko

1* Magnet

1* Strani Avdicija

1* Predpisane

1* CD Zgoščenka

1* Uporabniški Priročnik(Angleščina)

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Pk-termeptuj.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Strojna Oprema Različica Fotoaparat
Posebne Funkcije Drugo
Postavka Vrsta Koda Bralci & Scan Orodja
Posodobitev Programske Opreme Da,
Jezik angleščina
Blagovna Znamka KKMOON
Različico Programske Opreme Pixel

Podobni izdelki