Xiaomi Kuhinjski Pripomočki Klobasa Plesni DIY Silikonski Hrane Plesni BPA-Free Baby Hrane Maker Toplotno Odporen Peko Orodja Za kuhinjo

Nov izdelek

€9.81

€13.25

-26%

Oznake:

kuhanje in pripomočki 2020, kruha opekač za kruh, uradni xiaomi, strešnik pripomočke, xiaomi smwrt pripomoček, gadget, sausag maker, klobasa roll maker, telefon pripomočke igre, KUHINJA

Opombe:

- Ta izdelek pripada Xiaomi ekološke verige in se prodaja v Youpin center pod Xiaomi. - Ni "Mi" logotip na izdelek in zunanji paket. - Za dajanje nalog, potrjujete, da ste se dogovorili, da zgoraj navedenih podatkov.

Silikonsko plesni klobasa

• To je enostavno, da bi klobase različnih okusov.Hrana silikona, enostavno odstranite klobasa, visoke temperature odporen.

Naredite svojo lastno okusno klobase.

• Da svoje klobase brez skrbi, različnih dodatkov v klobase.To je bolj zdravo, ali vam jo da vaš dojenček ali jesti sami.

Za stik z živili silikona, varno in zanesljivo.

• Izberite stik z živili silikona, varno in zdravo materiala.Non-toksične in brez okusa, kemično stabilen, BPA-free, tako da boste lahko jedli vsak ugriz na enostavnost.

Enostavno odstranite klobasa

• Samo nežno potisnite.Odlično elastičnost in gladko površino, prihaja off na plesni z nežno potisnite, gladka in non-stick, klobasa ni enostavno, da bi prekinil.

Dobra odpornost na visoke in nizke temperature.

• Ne postanejo krhki pri nizkih temperaturah in ne stopijo na visoke temperature.Temperaturno območje -20 ℃ -220 ℃, tudi, če bi bili dani v nizko temperaturo ali stika z visoko temperaturo okolja, ne bo deformiran, škoda, se lahko uporablja za pare in pustimo, lahko pečene.

Izpuščeni majhne luknje za enostavno izpušnih plinov.

Silikonski pokrov je oblikovan z prezračevalnih lukenj, ki omogočajo zraku, da dihati, ko paro ali peko, da bi klobasa bolj okusno in zagotovitev okus klobas.

One-piece molding

• Brez mrtvega prostora pri čiščenju.Manj površine žlebovi, lažje čiščenje, izpiranje z vodo postane čisto, umazanija ne bo mogoče skriti.

Postavljeno ročaj načrta

Priročno, da dvignete pokrov, ko jih nosite izolirana rokavice, praktična in lepa.

Klobaso recept sklic

• Baby dodatna hrana Sestavine: 160 g krompirja, 50 g korenja, 20 g špinače, 2 jajci, 30 g torto pretoka.Koraki: 1. Cut krompir in korenje na majhne koščke, pare in v prahi. 2. Mash krompir in beljenje špinačo. 3. Vse sestavine zmešamo. 4. Čopič olja v plesni. 5. Dal hrano gradiva v plastično vrečko in vzemite majhno luknjo na plastično vrečko. 6. Stisnite mešani nadev v klobasa plesni. 7. Pokrov in paro za 12-15 minut. 8. Uživajte okusno hrano!

• Svinjskega mesa in koruze klobasa Sestavine: 200 g pire svinjskega mesa, 40 g koruzni jedrca, 10 g fine kristalni sladkor, malo Rdeče Riž, beljakovin, 5 g porabo olja, 2 kapljici ingverja soka, 20 g medu, 15 g koruznega škroba.Navodila: 1. Zmešamo sestavine razen koruze jedrca in jih zmešamo v blato. 2. Dodaj 40 g koruznem zrnju. 3. Čopič olja v plesni. 5. Dal hrano gradiva v plastično vrečko in vzemite majhno luknjo na plastično vrečko. 6. Stisnite mešani nadev v klobasa plesni. 7. Pokrov in paro za 12-15 minut. 8. Uživajte okusno hrano!

Osnovni parametri

Ime izdelka: silikonsko plesni klobasa Izdelek barva: zelena Tehnični podatki: 175*140*35 (mm) Izdelek material: hrana silikona

O Nakupovanju

Ali imate kakršne koli dvome o naslednjih vprašanjih?Morda lahko me kontaktirate neposredno preko Pk-termeptuj.si.

Originalen Izdelek

Vse blago, ki so izdelani v rednih tovarne in kakovost blaga, ki je lahko zagotovljena.

Hitra Dostava

Izberite kakovosten prevoz podjetje za skrajšanje prevoz čas.

Kakovost Storitev

Bomo poskušali naši moči, da reši vse probleme ste naleteli, preden sklenete naročilo in po prejemu blaga.

Sledite nam

Kot naši privrženci, boste lahko uživali več popuste na določene izdelke.

Ocenjena tranzitni čas

Azija (KOT) :11-30 Dan V evropi (EU) :15-40 Dan Severna Amerika (NA) :20-40 Dan Južna Amerika (SA) :25-45 Dan Oceanija (OA): 20-35 Dan *Te podatke je pričakovani čas dostave paketa, ki v normalnih okoliščinah, samo za referenco; posebni prevoz čas, veljajo dejanskim stanjem.

Kategorija
Poreklo CN(Izvora)
Material
Funkcija Na zalogi
Vzdevek
Vrsta Posebnost Orodja
Uporablja
Temperaturno Območje
Številka Modela Youpin Domače Klobase Modeliranje
Uporaba
Posebnost Orodja Tip Klobasa Plesni
Blagovna Znamka Xiaomi

Podobni izdelki