Drva Komplet 60 W Pyrography Pralni Nastavljiv Pyrography Pralni Strokovno Pyrography Orodje, Komplet z 2pcs Gorilnika Pero

Nov izdelek

€45.84

€65.48

-30%

Oznake:

pes peeling stroj, 60 w, plin moč štedilnik, aroma torbica, nr9, pyrograph lesa, pyrography strojno orodje, gorilnik železo, tekočina za polnjenje stroja 60 w, gorijo lesa, dichro

Funkcija:

【60 W Lesa Carvinga Projektov】 Na drva orodje zunanja oblika a silen 60-vatna lesa gorilnik s hitro toplotni odziv, da se zagotovi hitro in nemoteno risanje zmogljivosti.

【20 kos Pyrography Žice Nasveti】20 različnih pyrography žice nasveti so vključeni za doseganje različnih modelov za usnje gorenja projektov.Baker pero glavo je večnamensko uporabo v sestavljanje, barvanje, protihrupna v vrstice, silking in kaligrafijo.

【Trajne in Varnost 】Žilavost, visoka trdnost, dobra izolacija, visoko varnost in lahek.Globina naprave za zaklepanje, da bi povezavo bolj varno in toplotno odporna bakelite blok toplote, ki je potekala od peresa točke na palico.

【Prenosni in Ergonomska oblika】Na drva detailer so majhne palice, ki so lažje za risanje z in za uporabo za daljše časovno obdobje brez doživlja utrujenost.

【Kot NALAŠČ & PRAKTIČNO DARILO】super darilo za Dekle, Ženske, Moški, Žena, Mož, Mama, Oče Odrasli, Teens, Prijatelji in Družino.Super za Dan žena, Rojstni dnevi,Diplomi in še veliko več.

Parameter:

Napetost: 220V

Moč: 60 W

Temperatura: ≤750°C

Zaslon: digitalni zaslon

Gostitelj velikost: 11*14*8 cm

Gostitelj skladu dolžina: 120 cm

Pero dolžina: 16 cm

Pero dolžino vrstice:98cm

Vsebina Paketa:

1 x sklop pyrography stroj

20 x Nikelj-kromove zlitine nasveti

1 x Mini Gourd

1 x Klešče (privijte pyrography pero)

Izhodna Moč 60 W
Stabilnost Temperature /
Izhodna Temperatura ≤750°C
Vnos Voltagle 220V
Certificiranje CE
Številka Modela Pyrography Stroj
Dimenzije 11*14*8 cm
Poreklo CN(Izvora)
Je Pametno Napravo No

Podobni izdelki