Mini DIY Tuya ZigBee 3.0 Pametna Stikala za Luč Modul Smart Life / Tuya Daljinski upravljalnik Delo Z Alexa googlova Domača stran Pametnega Doma

Nov izdelek

€7.32

Oznake:

aqara h1 pro, homekit smart rele, aqara zavese železnici, aqara vrat senzor, aqara b1, aqara b1 motornih, zavese železniški progi, aqara mini stikalo, , zigbee, homekiy

Opis:

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti!

1.Ta pametni Tuya ZigBee 3.0 modul je zasnovan z ZigBee 3.0 protokol posebej, združljiv z Tuya ZigBee hub, da se zavedaš celotno povezavo vaše hiše,a res dobro zamenjavo za nestabilno Wi-Fi.ZigBee 3.0 protokol z mini design oblačila za EU/UK steno preklopnik ,in enostavno skrijete v svoje skrite steno preklopnik svoje tradicionalne stikalo brez vpliva na vaše izvirno dekoracijo slog, da bi bilo pametno,da svoje naprave, zadnji power on/off smart preobrazba in pretvorbo večini koli izdelki, združljivi s pametnimi tisti;tradicionalne stikalo in to smart modul lahko deluje samostojno, brez vmešavanja. (Opomba:Ta modul je primeren le za rocker switch,glej sliko 2 za podrobnosti.)

2.Lahko se uporablja kot 1-pot 2-way vezje (2 stikala nadzor 1 svetlobe); preprosto priključite na 1 2 stikala in pretvorbo povezane naprave v pametno eno (za 2-way krog)

3.Omogoča prostoročno glas in brezžično daljinsko upravljanje;podpora Amazon Alexa googlova Domača stran glasovni nadzor in Pametno Življenje in Tuya App nadzor na področju pametnih telefonov s posebnimi Tuya ZigBee 3.0 hub potrebna in povezan.

4.Glede na stanje stabilno omrežje ali ne omrežju ZigBee 3.0 stikalo modul je res nenadomestljiva mora združiti z ZigBee prehod v obliki doma LAN,NIČ VEČ SKRBI, no in šibko omrežja,enostavno dobiti nadzor prek priključene naprave tako dolgo, kot je stabilno ZigBee signala;Omogoča bolj naprave, povezane prek ZigBee kot WiFi protokola.

5.Prevzemite popoln nadzor nad priključene naprave s števci, urnike in odštevanje (1/5/30 minut, 1 uro, itd.) s Pametno Življenje in Tuya App; delež nadzor z družino in prijatelji za dodatno udobje; vključuje celoten 2-letno garancijo in 60-dnevno vračilo jamstvo za popolno zadovoljstvo.

Specifikacije:

Vrsta izdelka :ZigBee Stikalo Modul

Napetost:90-250V AC

Tok:10A

Brezžični Protokol :ZigBee 3.0

Delovanje temp:-10℃-+40℃

Primeru temp:Tc: +809℃ (Maks.)

Območje delovanja≤200 m

Potemni (Šxgxv):52x47x18 mm

IP ocena:IP20

Paket Je Vključeno:

1* breaker

1*Navodila

Opombe:

1. To je Zigbee smart modul stikalo, ki se morajo uporabljati v skladu Zigbee prehod razdelilnika z Zigebee protokola.

2. Namestitev naj opravi usposobljen električar v skladu z lokalnimi predpisi.

3. Skrbite, da bo naprava zunaj dosega otrok in proč od vode, vlažno ali vroče okolje.

4. Namestite napravo stran od močnih signalov souroes, kot so mikrovalovna pečica, ki lahko povzročajo prekinitve signala za posledico nenormalno delovanje naprave.

5. Ovire za betonske stene ali metalliocmaterials lahko zmanjša učinkovito delovanje ange naprave in se je treba izogibati.

6. NE poskušajte dsassemble, popravilo ali spreminjanje naprave

Brezžični Protokol Zigbee 3.0
Številka Modela 2020
Podpora Dropshipping
Blagovna Znamka centechia
Združljivost Vsi Združljivi
Trenutno 10A
Poreklo CN(Izvora)
Članice Zbora Ready-to-Go
Območje delovanja ≤200 m
IP Rating Ip20
Fotoaparat Opremljen No
Napetost 90-250V AC

Podobni izdelki