Za Motorola Moto G8 Moč Lite Shockproof Oklep Primeru Za Moto G9 Igrajo G8 Plus G 5G Plus ENO Makro E6 Igrajo G8 Igrajo Telefon Kritje

Nov izdelek

€3.27

€4.14

-22%

Oznake:

moto lupini, primeru moto e6, moto e5 predvajanje zaslon, primeru z982, primeru moto g9 igra, e6 igrajo primeru, primeru moto g8 moč, moto g9 moč, moto g moči, motorola moto g 5g težka primeru

Za Motorola Moto G8 Moč Lite Shockproof Oklep Primeru Za Moto G9 Igrajo G8 Plus G 5G Plus ENO Makro E6 Igrajo G8 Igrajo Telefon Kritje Opis 1. Hibridni 2 v 1 TPU+PC defender oklep primeru 2. Notranjost mehka TPU zaviti telefon okolici, zunanjost nazaj polikarbonat pokrov povečanje moči za dobavo visoko stopnjo zaščite pred šokantno 3. Dvignjen sprednji odbijač ščiti zaslon telefona okoliških iz tekočih/prah 4. Zložljivi zadnji oporo funkcijo lahko prenesete telefonom, v media centru, 5. Plemenite plesni dostop do vseh kontrol/funkcije enostavno ruski Prijatelji, Prosim, Pustite Nas Polno Ime Zaradi ruske Politike, Hvala.

Pogoji :

Uvoznih Dajatev

1: Bomo odgovorni za težave, v Kitajska Carinska ,in naj kupec odgovoren za težave v državi kupčevega Carin.

2: Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Odpremo in ravnanje

1: Naša brezplačna dostava vključen le Kitajska pošti s priporočeno pošto ,in teža, je treba v 2 KG.

2: Če jo želite poslati po EMS,Fedex, DHL,UPS in TNT, boste morali plačati dodatne stroške prevozov

3: In blago bo dobavljeno v roku 48 ur med delovnimi dnevi, ko smo dobili plačilo.Prosimo, da poročilo, da nas, če ste naročilo je ne pridejo v 20 delovnih dneh Hitrega storitve so na voljo, vam ponujamo storitve na zahtevo.

Država: Pribl.Čas dostave

1: Zda / Velika Britanija / Avstralija/ Kanada

15-25 delovnih dni

2: Brazilija / Južna Amerika/ Francija / Španija / Nemčija/ Vzhodna Evropa

lahko traja 4-6 tednov, zaradi stroge po Meri Pregled

Te informacije, ki jih je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Upoštevajte, da dobavnih rokov se lahko razlikujejo, zlasti v prometnih konicah ali unclimate vremenske razmere.

Odpremo in ravnanje (S&H) stroški se določijo na element (vsake dražbe, se šteje 1 točko); vsaka spremenljivka količina nakup navedbe, kot so eBay Trgovina kotacijo, shipping rate se izračuna na osnovi količine odkupljenih.To velja tudi, če so elementi, ki so poslana v isti paket.Prosimo dejavnik v S&H stroške, preden ga postavite vašo ponudbo.

Vse naše elemente, bo odpremljeno na kupca Pk-termeptuj.si naslov, prosimo, potrdite vaš naslov na Pk-termeptuj.si pred ponudbo

uyers " Informacije: trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Ampak včasih mednarodnih dostave je zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.Hvala vam za vaše razumevanje.

Načini Plačila

1: sprejemamo Kreditne Kartice , Bančno nakazilo,Western Union in MoneyGram .Vaš denar je varno v Pk-termeptuj.si računa , Prosimo, potrdite z 2:Pk-termeptuj.si in sprostitev denar, potem, ko je blago dostavljeno.

2: cenimo takojšnje plačilo in se veselimo vašega podjetja v prihodnosti.Neplačane postavka se vloži brez sprejema plačila v 7 dneh od seznam končalo.

Garancija Politike

1: Vse blago prodajamo, so v dobre kakovosti in pod strogimi pregled, preden jih odpremo.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti.

Drugi Izraz & Pogoji

Za katerega koli razloga ne boste zadovoljni z nakupom, se obrnite na nas za reševanje vseh vprašanj, ki je pred odhodom povratne informacije.Vam bomo odgovorili ASAP, če ni odgovora za vas v roku 48 ur, prosimo, preverite neželene pošte v svoj poštni predal.

Design Mat
Funkcija 4 Hibridni Tanek Oklep Primeru
Značilnosti Shockproof Oklep Primeru
Funkcija 3 Shockproof Oklep Stojalo Primeru
Vrsta Kovček / Coque / Funda
Blagovna Znamka RMOAKE
Material Mehke Silikonske + Trdi PC
Združljiv Blagovne Znamke motorola
Funkcija Kickstand
Funkcija 1 Luksuzni Slog Shockproof Zaščito Lupine Capa par
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 2 Opora Pokrov

Podobni izdelki