2020 Univerzalni Avto Zadaj Sedež Nazaj Organizator Multi-Žep Za Shranjevanje Vrečko Polje Primeru Avto Vrečko Za Shranjevanje Tablet Imetnik Shranjevanje Organizator

Nov izdelek

€6.16

€8.79

-30%

Oznake:

avto sedež organizira, mala zadnji sedež organizatorja, zadnja sedežna organizator risanje, tablični računalnik podpira auto hrbet, avto organizira, gl550, android tablet, folije za shranjevanje organizator, avto orgle, kuga bagage organizator

Značilnosti:

1. Dodatno Shranjevanje: avto skladiščenje vrečka popolnoma prekriva prostor med prvih dveh sedežev, ki jih vaš dodaten prostor za shranjevanje za vse vrste majhnih predmetov.Po luksuzni model je zložen, je lahko tudi prepreči tablet in mobilnih telefonov, podpora na dotik, in lažje delovanje.Glede na različne prostor med voznika in potniških sedežev, se lahko raztegne, da je idealne velikosti.

2. Varnost Pregrade: je izdelana iz visoko kakovostnega usnja z močno prožnost in se lahko uporablja tudi kot posebna ovira, da se prepreči poredni otroci in domače živali v zadnji sedež iz moteče vaše vsakodnevne vožnje.

3. Varna Vožnja: To ne vpliva na pogled od zadaj potnikov in prevoz-na vrečko je enostavno postavi v ospredje, ki ne vplivajo na gibanje prednjih sedežev, s čimer pomaga zmanjšati moteča vožnje.Odpravlja težave dajanje denarnice pod noge.

4. Enostavna Namestitev: namestitev tega vrečko za shranjevanje, je zelo preprosta, brez prebijanje ali lepljenje, namestitev pa je preprosta in enostavna, samo pritrdite namestitveno trakov na sedež.

5. Visoka Kompatibilnost: To ne vpliva na normalno odpiranje in zapiranje handrail, in je večinoma združljiv s sprednje odpiranje armrest škatle.Nekaj avtomobilov konzole niso primerni za ta izdelek, tako kot stransko odpiranje armrest škatle, armless škatle, dvojno odpiranje armrest škatle, šport armrest polje.

Specifikacije:

Ime: Avtomobilski Sedež Vrečko Za Shranjevanje

Material: usnje

Barva: črna, črno-rdeča, rjava

Slog: nadgradnja, razkošje

Velikost: približno 40*28 cm/15.75*11.02 palčni (kot je prikazano na sliki)

Teža: približno 400g

Seznam Vsebine:

1*Vrečko Za Shranjevanje

Opomba: Voda, skodelice, dežniki, papirnate brisače, itd.so samo za prikaz, izdelek, ki ne vsebuje vode, skodelice, dežniki, papirnate brisače! ! !

Podpora Dropship/Trgovina/Epacket
Blagovna Znamka Younar
Vrsta Sedež Nazaj Vrečko
Vrsta Materiala Usnje
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki