5pcs NiceRF 126mm bedak antena SW433-XP1M SMA priključek 2.0~3.0 dB 433mhz antena svinca žica 1M za rf brezžični modul

Nov izdelek

€10.16

€12.09

-16%

Oznake:

433mhz antena visok dobiček, corpo, coqeu, 2 antena, anten sma, dexmrtic, cosplay bo ustrezala nič dveh, coque sony xperia 5, cosplay virtualni, 8dbi

5pcs/veliko NiceRFcheap 126mm bedak antena SW433-XP1M SMA priključek 433 antena svinca žica 1M za rf brezžični modul

5pcs * SW433-XP1M (433MHz bedak antene z 1M razširitev svinca žica)

SW433-XP1M je bedak anteno.To je posvečena antena, ki je oblikovana za brezžični komunikacijski sistem (433MHz).To je dobro VSWR, iznajdljiv strukturo, enostavna namestitev, stabilno delovanje, z dobro anti-vibration in staranje sposobnost.

Značilnosti: Frekvenčni razpon:433 MHz (+ / -10) VSWR: Vhodna impedanca: 50 Ω Največja moč: 10 W Pridobili: 2.0~3.0 uporabnike interneta Teža: 40~80 g Višina: 126mm Svinca žica: 3m Antena barva: črna Vmesnik obliki: GURS-J

Prikaz izdelka

Velikost

Naše podjetje se ukvarja z raziskovanjem, razvojem, proizvodnjo in prodajo IS(internet stvari") izdelkov.Smo namenjeni sami na zagotavljanje dobre RF moduli, walkie talkie, moduli in integrirana digitalna senzor modulov.Medtem, in ODM OEM projekti so dobrodošli.Z več kot 10 let izkušenj, načrtovanja izdelkov v RF in senzorji, ki smo jih pridobili velik ugled med našimi strankami.

Dostava

1. Elementi bodo poslani v 3~5 dni po tem, ko smo prejeli polno plačilo.

2. Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

3. Če ne prejmete postavka v 60 delovnih dni (10 tednov), se obrnite na nas za preiskavo primera.

4. Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Mi lahko zagotovi, EMS, DHL, Fedex, TNT Kitajska Register Post Air Mail in itd.

* Vse brezplačna dostava na naše trgovine so predvsem Kitajska priporočeno pošto Air Mail.

* Če morate fast shipping, kot so DHL ali drugih, boste potrebovali dodatno plačilo, pls stik prodaje, za oceno ceno.

S tremi zaščite

* Poli vrečko za kritje

* Mehurček vrečko za zaščito

* Končno, rumeni karton za dostavo

Politika Vračanja

1. Cenimo vaše naročilo in in bomo potrudili, da vam služijo.

2. Nudimo takojšen 7 dni politiko vračanja (7 dni po tem, ko smo dobili točke).

3. Vrne element, ki mora biti v prvotno stanje.

4. Smo sposobni za vračilo denarja brez ladijskega stroškov.

1. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so cenjeni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2. Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

3. Za kakršno koli vprašanje, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate po emai l ali prek TradeManager.Čas dostave 1.Vzorec vrstnem redu:1-3 dni 2.Normalno, da:3-7 dni 3.OEM Vrstnem redu:7-15 dni 4.ODM Projekt: razvoj času je okoli 1 meseca po tem, ko vse podrobnosti potrjena.Warrenty 1.100% test nizko najmanj 0,05% okvarjene stopnja 2.Brezplačno tehnično podporo MOQ 1.Vzorec Vrstnem redu: 2pcs/par 2.OEM Vrstnem redu: Več Kot 1000pcs Aftersale Storitev 1.Daj zamenjave, če je kakovost vprašanje dela, ki v prihodnosti bi 2.Ocenite carinski tveganja in izberite najvarnejši dostave podjetja v različnih obdobje 3.Fllow stanje od časa do časa, dokler blago prispe stranke strani 4.NiceRF garancija ne velja za izdelke, kupljene prek tretjih oseb verdors a) Zakaj modul ne more komunicirati pravilno? 1) Preverite, če band, kanal, stopnja, NETO ID, ki je nastavljen na isti; 2) Preverite, ali je električni priključek napaka; 3) Preverite, ali je modul je omogočen (CS high); 4) Preverite, ali je antena povezavo ni prava; 5) Preverite, ali je modul je poškodovan.b) Zakaj prenos na daljavo ni daleč, kot bi moralo biti? 1) Napajanje valovanje je prevelika; 2) antena vrste ne ujemajo, ali pa ni pravilno nameščena; 3) Na okolico je oster, močan poseg virov; 4) Okoliških co-channel interference; c) Zakaj prejemanje podatkov napačna? 1) Nepravilne parameter nastavitve; 2) Modul podatkovni vmesnik je slabo.

d) Zakaj naj uporabljam antene?

Antena je pomembno v sporočilu.Za ta modul, tekmo impedanca 50 Ohm.Imamo veliko različnih vrst antena za stranke, da izberete, se, prosimo, obrnite na ustrezno prodajni inženir za pomoč, ali ugotovili, da je antena na naši spletni strani.

e) Kakšne USB most odbor naj uporabljam?

USB Most, ki je uporabna za uporabnike za nastavite parametre in preprosto narediti test komunikacije z RAČUNALNIKOM.

Blagovna Znamka G-NiceRF
Moč 10W
Številka Modela SW433-XP1M
Višina 126mm
Vmesnik SMA-JW
Frekvenca 433mhz
Združljiv Znamko/Model NOBEN
Vodilo žice 1M
Združljiv Ročni Igralec, Igralne Konzole, Kinect, PlayStation Move

Podobni izdelki