DIY Paše za Pandora Čare Zapestnice Srce Kroglice z 14K Resnično Zlato 925 Funt-Srebrni-Nakit Brezplačna Dostava

Nov izdelek

€12.43

€24.86

-50%

Oznake:

zlato distančnik, pandora 925 bracelt, 925 zapestnica kabel, čar zlato pandora, 925 zapestnica bagle, posnetek zlato pandora, 924 zapestnico pandora, pancoco 925 zapestnica, padora 925 zapestnica, zlato zapestnico pandora

Smo strokovni proizvodnji 925 sterling srebrni biseri(čare) v Shenzhenu na Kitajskem.Vse kroglice(čare) so izdelane tako, da 925 sterling silver(podpora test).Prodajamo vse predmete na visoki kakovosti z najnižjo ceno.imamo veliko predmetov, prosim, začnite pick up vaš najljubši kroglice in čare v naši trgovini creat svoj stil nakit.

DIY Paše za Pandora Čare Zapestnice Srce Kroglice z 14K Resnično Zlato 100% 925 Funt-Srebrni-Nakit Brezplačna Dostava

1. Materiali: 100% 925 sterling silver, AAA Avstrija Cirkon .

2. Postavka vrsta:čar kroglice za DIY Zapestnice in Ogrlice, Pandor Nakit

3. Izdelek vsebuje:

ena čar

ena OPP vrečke, pakirano v en balonček sredstev pred odpremo

Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate, za pošiljanje e-pošte, da sem jaz, vam bo odgovoril v roku 24 ur.Kakršna KOLI VPRAŠANJA o izdelku, velikost, barvo, engrave besedami,paket,dobavni rok in način itd.Če ste res zanima o nekaterih vprašanjih, kot je navedeno zgoraj, je opozoril, prosim, obrnite na nas prvič.Prosim, ne pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije neposredno.Za vse nezadovoljni problem, produts, storitve, ladijski promet vprašanja, prosimo, obrnite na našo prodajno na prvi.

Samo prepričani, da plača na nas preko Pk-termeptuj.si Depozitni preko Visa, MasterCard, QIWI, Western Union-a in Bančnega Nakazila.Vaše plačilo je le izdal, da se nam po tem, ko boste potrdili ste prejeli blago.

1/ Mi ladje vseh naših predmetov po vsem svetu v roku 48 ur po EMS/DHL/UPS ali Kitajska Post/Hongkong Post, prevozni način, je odvisna od vaše naročilo vrednost.Dobavni rok je, kot spodaj: 2/ Včasih to lahko traja tudi do 4-7 tednih zaradi strogih po meri pregled. 3/ Naša cena ne vključuje davkov, DDV, ali drugih skritih stroškov.

1)Če je potreba, ki se vračajo za nadomestilo ali polno povračilo ,prosimo, obrnite na nas. 2)izdelki morajo biti v svoje prvotno stanje, ne nosite, ali spremenjeni. 3)predmet se lahko vrnejo v roku 15 dni po prejemu. 4), ki se vračajo taksa, ki jih kupec.

To je cenjeno, da bi lahko pustite nam pozitivnih povratnih če ste zadovoljni z določeno predmetov in storitev.Samo vas prosimo, da nas kontaktirate na prvi čas, ko izpolnjuje nobenega problema, imamo več kot deset let dragocene izkušnje in v to vložiti, kot rezultat smo lahko reši vsak problem za vas.Prosim, ne pusti negativne povratne informacije, ali odprite spora.Zaupajte nam, kakršne koli nesreče bo rešen.

Fine ali Moda Fine
Postavka Vrsta Resnično 925 sterling srebro čare
Številka Potrdila 68170659018
Dostava BREZPLAČNO
Tekmo za Ustreza za Pandora Zapestnice, DIY, izdelava nakita
Značilnosti Srebro DIY Čare modni nakit, izdelava ugotovitve
Številka Modela 20FL21514K
Postavka Obliko Srce Oblika
Glavni Kamen Cirkon
Postavka Višina N/A
Vrsto Certifikata GDTC
Element Teža 4.46G
Is_stock Da,
Kovine Tipa SREBRNA
Blagovna Znamka CKK
Kovine Resnično sterling srebrni, 100% srebro 925

Podobni izdelki