Dayoff Evropske Punk Moda Strani Hlačnice Bangle Čare Naravnega Kamna Zapestnice, Ženske Nezakonitih Drusy Druzy Zapestnica Nakit DB18

Nov izdelek

€6.19

€7.29

-16%

Oznake:

druzi nakit, trikotnik drusy zapestnica, palm zapestnica hlačnice, drusy obesek, srečen čar zapestnico, črna druzy čar zapestnico, togory čar zapestnico, naravni drusy zapestnica, druzy srebrna zapestnica, kubični palm hlačnice

Temnejše

Opise artiklov:

Količina:1pc

Barva:kot na sliki kažejo,

dobrodošli na moje trgovine:

Opomba :

1.Ne moremo, da vse Zapestnica enako kot ti slik.Vsak kos je v celoti ročno izdelani, skoraj, da ni dveh Zapestnico, so popolnoma enaki, to je edinstven.

2.Če bi to bangle, bo podobne oblike in barve, vendar ne popolnoma enako - to bo ena od vrste.

Dostava: mi bo dostave, ki jih na Kitajskem post in vse element v naši trgovini je brezplačna dostava ,to ponavadi traja 25 dni, da bi dobili najbolj državi ,včasih traja nekaj dni dolgo vzrok vreme v drugih razlogov,pls biti potrpežljivost.

In, če je potrebno, nujno in ne želite čakati ,lahko plačate za hitro dostavo ,kot so DHL ,EMS,to ponavadi traja 30 dolarjev več za dostavo,da boste dobili z 3-5 dneh,hvala za vaše razumevanje.

mi ne prevzema odgovornosti za kakršno koli davka .

Vrnitev: Vsi nezadovoljni,pls pišite nam ,mi pa vam bomo pomagali rešiti problem na prvi čas,in dala rešitev,imate moj svetov.

Povratne informacije: seveda, vsi kot 5 star pozitivne povratne informacije,če ste zadovoljni tukaj,potem pa pls pustite 5 star pozitivne povratne informacije za mene ,ampak, če ne boste želeli,to je v redu,poskusite, da stik z mano, preden vaš naslednji akciji,ki bo veliko appriciated,hvala vam!

Imajo dober čas tukaj!

Fine ali Moda Moda
Poreklo CN(Izvora)
Spol ŽENSKE
Količina 1pc
Teža 16 G
Združljivost Drugo
Številka Modela DB18-T1
Zapestnice Tip Zapestnice, Zapestnice
Material Kovine
Kovina Tip cinkove Zlitine
Veriga Tip Drugo
Blagovna Znamka Dayoff
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Slog Trendy
Postavka Vrsta Moda Bangle
Zaponko Tip Drugo
Nastavitev Vrste Napetosti, Ki Gori
Funkcija Drugo
barve kot picture show
Obliko\vzorec KROG

Podobni izdelki