2018 Poletje Nov Slog Kratkih oplaščeni T-shirt Svoboden Risani Lik Harajuku Bf Hip-hop Visoko Kakovostnega Bombaža Vrhovi T-shirt

Nov izdelek

€9.07

€11.78

-24%

Oznake:

ulične ženska, korejski majica, estetski jean, harajuku pozimi, dolgo sleev ženske, Pulover, Majica, hip hop jean, harajuku ženska, majica, ameriški jean

[xlmodel]-[po meri]-[46130]

[xlmodel]-[po meri]-[8888] top 1 Dobrodošli na debelo strokovno zunanjo trgovino oddelek 1. Smo strokovni tkanine prodaje. 2. Ponujamo nizke cene na Pk-termeptuj.si 3. Zagotavljamo najvišjo kakovost izdelkov 4. Kupite neposredno iz tovarne na Kitajskem 5 .Če vam je všeč moja trgovina oblačila slog.Prosimo, kliknite na zbirk . 6.Imam svoje proizvodne tovarne.Sem lahko proizvajajo vaš slog 7.Dobrodošli kupec dorpship moje blago.Dorpship ne računa.No moji trgovini informacije 8.Če je vaš čas dostave je bliža koncu .Prosim vas, prosite me, da razširi svoje varstvo.Jaz vam lahko pomaga razširiti varstvo časa . 9. imam več dropship kupca .če želite prodati svoje izdelke .Pozdravljam vaše sodelovanje ABOUTTHE VELIKOST: 1.Azijske velikosti 1 do 2 velikosti manjše od Evropskih in Ameriških ljudi. 2 Če se počutite težko izbrati velikost ,vas prosimo, da se obrnete mewe vam bo dala nekaj predlog,ampak to je za vas zgolj kot referenca.BARVA RAZLIKA: Kot vsi vemo ,v različnih računalnikih prikaz barv drugače, barvo dejanski element, ki se lahko nekoliko razlikuje od naslednje slike.

[xlmodel]-[size]-[9999] Velikost Tabele

Merjenje V CM Velikost Ramen, Prsi, Dolžina Rokav M 54 106 72 23 L 56 110 74 24 XL 58 114 76 25 XXL 60 118 78 26

Merjenje V cm Velikost Ramen, Prsi, Dolžina Rokav M 21.3 41.7leto 28.3 9.1 L 22.0 43.3 29.1 9.4 XL 22.8 44.9 29.9 9.8 XXL 23.6 46.5 30.7 10.2

[xlmodel]-[fotografija]-[0000] Fotografije Seznama

[xlmodel]-[po meri]-[46131]

[xlmodel]-[po meri]-[8888] dnu 4

1.Sprejemamo plačila samo z Pk-termeptuj.si samo.

2.Mi bomo samo ladje elemente za dostavo naslov, ki ste ga potrdili v Pk-termeptuj.si, zato prosimo, potrdite, registrirane naslov .

3.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

1.Postavka bo poslano običajno v roku 48 ur po prejemu vašega plačila,izbrisani, in ga odloži za nekatere primere,kot vikend,lokalni prazniki ali druge posebne razmere ,vaše razumevanje, ki cenijo .

2. Postavka dostava številko za sledenje bo svetoval za vas.Prosimo, da se obrnete na lokalni pošti po vaši pridobite številko za sledenje.Postavke, bo poslana preko Kitajske Post Air Mail, o 15-60 delovnih dni, ki jih lahko prejmete izdelka.Najprej obrnite na nas, če ne prejmete točko za več kot 45 dni.Hvala za vaše razumevanje.

3. Podpiramo tudi hitro pošiljke za "EMS" "DHL" "UPS" (potrebujete dodatni stroški).

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate, saj je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, kot se uporablja v tem primeru , ne bomo sprejeti, povračilom ali izmenjavo.

Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v enakem stanju, kot je prišel k vam,brez prask ali drugih poškodb vprašanja in z originalno embalažo.prosimo, da nam s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev,in vaš Pk-termeptuj.si ID.

Za vrnjene ladijski promet pristojbina se plača kupec, če je predmet, ki ni problem ,če pa predmete treba vrniti ali zamenjati zaradi svoje kakovosti problem , bomo plačati za ladijski promet pristojbina .

2.Primeru težav, prosimo, menijo, da dobra komunikacija lahko reši vsak problem!Mi vam bo dala najboljšo rešitev.Negativne povratne informacije, ne more rešiti vsak problem, vendar bo tako kreditno poslabšanje!Povzroči veliko nepotrebnih skrbi.

Verjamemo, da boste lahko uživali v dobro kupca izkušnje z nami.Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating(DSR) 5-Star. .Če naletite na težave, se o čemerkoli, vas prosimo, da nam pošljete poizvedbo in potrudili se bomo, da vam pomagajo rešiti to vprašanje. .Če menite, vse insatisfaction, prosimo tudi vas prosimo, da nam sporočite, da nam drugo priložnost, da jo popravi preden se odločite, da zapustijo katerokoli nevtralne ali negativne povratne informacije. .

1. Globalni posrednik zaposliti in padec ladijskega prometa podprte.

Mi vam bo izdelek informacij in slik, morate samo delež izdelkov na vaši spletni strani,Socialnih Medijev, je po tem, ko stranka poda naročilo za vas, vam bo to dostava in storitev.

2. OEM in ODM Storitev

Nudimo prilagojene storitve: Oblikovalec smernice, izbor Materialov, barv, kolokacija, Proizvodnja.Vendar je treba količino.

3. Blagovne znamke spodbujanje sodelovanja

Iščemo najboljši partner za sodelovanje z našimi poslovnimi na svetu.

Dekoracijo NOBEN
Blagovna Znamka YANQINGHUAN
Sestava Materiala Bombaž 96% Poliuretan Elastična Vlakna (spandex) 4%
Ovratnik O-Vratu
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Rokav Slog Redni
Vzorec Tipa Risanka
Številka Modela wangshuang22
Slog HIP HOP
Postavka Vrsta vrhovi
Vrhovi Tip Tees
Spol ŽENSKE
Vrsta Tkanine Broadcloth
Oblačila Dolžina Redni
Material Spandex
vzorec Risanka Animacijo Kolorit
Epidemije elementi Vezenje, tiskane

Podobni izdelki