5Pcs/Set iz Nerjavečega Jekla Tkivo Terapija Mišična Masaža IASTM Orodja Celega Telesa za Sprostitev Globoko Tkivo Recovery Spodbujanje Krvi Circ

Nov izdelek

€42.23

€57.07

-27%

Oznake:

mišice mišice, gua sha masaža orodje set, gua sha jekla, masaža jekla, masaža celega telesa orodje, iastm orodje, obraz gua sha, massag, napolnite mišični stimulator, mišični stimulator odporne

1, 304 Materiala: To Guasha instrument, ki je izdelan iz visoko kakovostnih 304 nerjaveče jeklo, z gladko površino in robovi, ki je anti-alergijska, protibakterijsko in enostaven za čiščenje.V Guasha orodje, ki je prijazen z občutljivo kožo.

2, Ergonomska Oblika: Temelji na 2000 let izkušenj in sodobne ergonomije, arch Guasha instrument, ki je bolj primerna za dlani, in obstaja težav poiščete na design, ki omogoča instrument ne zlahka zdrsne med uporabo.

3, Večfunkcijsko Masaža: Z uporabo Guasha masaža, se lahko zmanjša vratu, ramen, hrbta in bolečine v mišicah in izboljšanje mobilnosti.Prav tako lahko poveča pretok krvi in mehkih tkiv microcirculation za zdravo kožo in pomlajevanje.

4.Široka Uporaba: To je velik massager orodje.Pogosto uporabljajo fizioterapevti, kot so kiropraktiki, fizioterapevti, delovni terapevt ali masseurs.Uporabite profesionalno masažo terapevti doma ali v pisarni.

5, Lahek in Prenosen: teža masaža instrument je 1000 g, je zelo lahka in ima majhno črno torbo za shranjevanje in prevoz.

Ime: Nerjaveče jeklo strgalo

Značilnost: Multi-funkcijo masaža

Velikost: 1 kavelj nož 15.5*2.5*0.5cm1 bat nož 20.5*5.5*0.5cm1 nož 13.5*6.5*0.5cm1 velike M nož 44.5*5.5*1cm1 sonda nož 21*3.5*0.5 cm

Strganju massager, strganju fascijo in izpadel mišice, obraza, vratu, roke, noge, teleta, in plantarno fascijo.Primeren je za celotno roko oprijem način, in to je trdna in primerna za nazaj in velika površina masaža stegno.

barva:srebrna

Material: nerjaveče jeklo

Vsebina Paketa:

5 * Nerjaveče Mišična Masaža odbor

5 * Črno krpo vrečko

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Certificiranje NOBEN
Blagovna Znamka FGHGF
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki