Vrata, Zavesa Nit, Srebro, Svilo Žogo Tassel String Line Zavese Poroko Dekorativni Beaded Niz Okno Delilnik za dnevno Sobo

Nov izdelek

€9.16

€18.32

-50%

Oznake:

byetee zavese, kitajski zavese, volani, wifi srebro zavese, noge vrata, delno soba delilniki, noge zavese vrata, dekor zavesa kroglice, umre zavese, eleganten zavese nit, zavesa za živo soba

【 Nakup Obvestilo】:

1, Velikost: približno 90 Široko * 200 cm Visoko (Potrebujete 2 M Širok, da Kupite Dve, in Tako naprej.Izdelek Širina Je 1 Meter, Ki Naredi Veliko Ne Vozel Pojav.Več Kosov, Ki So Visela Skupaj.Učinek Je Isti.)

2. Uporaba: Je skozi Odprtino na Vrhu Zavese Črte, Ki Lahko Nosili Navadni Volne.Obe Strani Lahko Pribil na Steno, da se Določi na obeh Koncih Nit.To Je Super Lepa, da Potegnite!Ali Lahko Kupite Posebno Palico, Ki je Lahko Tudi skozi Luknjo na Vrhu Zavese Linijo in Odpravljanje Obeh Koncih.

【Ustrezno Mesto】:

Ta Zavesa Je Primerna za Hotele, Kozmetični Saloni, Hoteli, KTV, Razstavne Dvorane, Razstava Okraski in Oblačili Okraski.Družinski TV Ozadju Stene, Dnevna Soba Particijo, Steklene Stene Ozadju, Zavese, Verandi, Particijo, Vrata, Zavese, Hodnika, Itd.Na Primer, Particijo, med Jedilnico in dnevno Sobo, Particijo, med Spalnico in Balkon in Tako naprej, Kavarne in Kozmetični Saloni, Vse Vrste Ujemanja in Vse Vrste Dekoracijo.Učinek Bo Bolj Lepo z Vezani Cvetje.

【Materiala】:

Zavese Skladu s Stroji Tkane, Uvoženo iz Nemčije, z Odlično Izdelavo in Vertikalne Smislu; Prvi Razred Svile Okolju Prijaznih Preje-Barvane Tkanje Ima Nekatere Občutek Plastenjem in 3D Občutek.

1. Zavesa Je Tkana za Pralni Jacquard.Občasno, Nekaj Zlomljeno Šivi So Običajno in Ne Vpliva na Uporabo.Samo Trim Je Nekoliko s Škarjami, takšno Stanje Ni Problema glede Kakovosti, ~ ~ Obstajajo Tudi Nekatere Situacije, Ki So Žično Skupaj, Lahko Tudi Trim Sami, Ti Niso v Kakovosti Kategoriji, Bodite Previdni!Zahvaljujemo se Vam za Vaše Sodelovanje!

Zgornje Slike So Razdeljene na Zastopanje: Eno Plast, Dvojni Učinek, Dvojno Plast Učinek, Tri-Plast Učinek, Štiri-Plast Učinek in Pet-Plast Učinek.

Slog Han Slog
Uporablja Okna Vrsto Francosko Okno
Poreklo CN(Izvora)
Lokacija vrata
VIR Kategorije Končni Izdelek
Tkanine Manjše Sestavine Drugo
Material 100% Poliester
vzorec Barvana Preja
Odpiranje in Zapiranje Menija Levo in Desno Biparting Odprta
Vrsto Namestitve Stropna Namestitev
Uporaba Urad
Funkcija Translucidus (Senčenje Stopnja 1%-40%)
Vzorec Tipa Trdna
Vrsta Zavesa
barva razvrstitev Bela
Format Vrv
Obdelava Dodatki Stroški Vključeni
Velikost 1 M Široko * 2 M Visoko
Tehnika Tkanine
Zavese Tip Druge/Drugih
Kategorija Draperije/Zavese

Podobni izdelki