7Pcs/Set Univerzalni Kovinski okrepiti Povezovanje Obroči Objektiva Adapter za Filter Set 49-52-55-58-62-67-72-77mm Aluminija Obroč Objektiva Adapter

Nov izdelek

€5.63

€10.24

-46%

Oznake:

samsung nx300, dslr ploščad, 37 mm adapter, 49 mm adapter ring, filter obroč, noge stick, adapter ring za objektiv, honda nx, obroč korak navzgor, adapter ring sony

1. Posebno letalstvo aluminijeve zlitine, visoko trdnost, odpornost na udarce, twist in tlak.Obdelava proces.

2. Površinska obdelava: visoko-očesa peskanje pralni in barvna kakovost čisto mat črni ali srebrni barvi.Ultra-low kemičnih ostankov, ki je pritrjena na trdna!

Paket Je Vključeno:

49 mm-52mm reducirni navojni obroč 1 x

52mm-55mm reducirni navojni obroč 1 x

55mm-58mm reducirni navojni obroč 1 x

58MM-62mm reducirni navojni obroč 1 x

62mm-67 mm reducirni navojni obroč 1 x

67 mm-72 mm reducirni navojni obroč 1 x

72 mm-77mm reducirni navojni obroč 1 x

Z Uporabo Step Up In Korak Navzdol Obroči Za Posneti Boljše Slike

Kaj je korak navzgor obroč

Korak navzgor, z obroči, znan tudi kot adapter obroči, vam omogočajo, da uporabite filtre in dodatkov, ki niso enake velikosti kot vaše kamere objektiv.Leč in filtrov prišel v velik razpon velikosti in vrste in na žalost ne vedno fit skupaj pravilno .Na srečo obstaja korak navzgor ali korak navzdol filter za skoraj vse potrebe.

Kako okrepiti obroči dela

Korak navzgor, obroči zagotavljajo tako, da se prilega večjim premerom filtra ali dodatno opremo na manjše leče.Korak navzgor, obroči, vijaki na vaše leče za rezanje navojev in pod pogojem, večjo nit z z lahko priklopite drugi elementi, vključeni več step up obroči.

Kako korak navzdol obroči dela

Korak navzdol obroči dela na popolnoma enak način, vendar namesto tega zagotavlja način za pritrditev manjše pribor in filtri za večje leče.

Pomembno je omeniti, da je običajno, dlje stran od objektiv vstavite filter slabše optika bo.Vedno je najbolje, da si za najtanjši adapter ring, ki ga lahko najdete kot ti bo filter blizu objektiva .

Blagovna Znamka BRDRC
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN

Podobni izdelki