KEMEI Mini Akumulatorska Električna Nos Brivnik Odstranjevalec Osebno Nego Obraza, Nepremočljiva Glavo Prenosni Nos Britje Čistilo KM-6619

Nov izdelek

€8.01

€9.10

-12%

Oznake:

osebno obraz znamke, keychan osebno obraz, za moški brivnik, električni brivnik kemei, clipper lase kemei, osebno obraz ventilatorji, značke obraz osebno, pes obraz osebno, osebno obraz darila, clipper kemei

KEMEI Mikro Akumulatorska Električna Nos, Uho Hair Trimmer Odstranjevalec za Osebno Nego Nepremočljiva Glavo Prenosni Nos, Uho Čistilec

2 In1 Brivnik Niz 1) 2 v 1 set:nos/uho las brivnik in sideburn brivnik. 2) Glavni material:aluminij+ nerjavečega jekla. 3) za ponovno Polnjenje NI-CD baterije:400mAh. 4) 10 ur polnjenja za 60 minut uporabe. 5), Vključno z sideburn kosilno glavo ,polnilnik žice in čiščenje krtačo.

Opis: Predmet Vrsta: Polnilna Nos in Ušesa Brivnik Barva: Šampanjec Napetost: 110-220V Moč: 3W Čas Polnjenja: 8 ur, Teža: Približno 500 g Adapter: poslali vam Bomo plug adapter glede na vaš življenjski državi Inpuct:220V 50HZ 2

Paketu: 1 X Brivnik 1 X Polnilec 1 X zaščitni pokrov 1 X Čopič 1 X Ročni

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI .

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni .

1.Nalogi, obdelani pravočasno po plačilu preverjeni .

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

3.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo .

4. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5.Če še niste prejeli pošiljko v roku 40 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6.Nismo odgovorni za kakršno koli pomembno dajatev, davkov in dajatev.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski Urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 24 ur .Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim znova pošljite vaš email in bomo odgovor, da boste čim prej.Resen kupec, le!Prosimo, kraj, da samo, če se strinjate z vsemi pogoji.

7. Čas Dostave :

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem!

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo vaše celotno zmagovalno ponudbo-znesek , Po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Ali lahko odločijo za zamenjavo.

1. Zanašamo se na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh.Torej,vaše mnenje je zelo pomembno za nas,prosim, pustite dobre povratne informacije in s petimi zvezdicami, da nas, če ste dobili zadovoljni z našo blaga in storitev.

2. Nam je mar za naše cenjene stranke,in bodo vedno poskušali pomagati.

3. Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, skrbi in frustracije, ste morda,in poskusite svoje najboljše, da odpravite težave.

4. Prosimo, e-mail us pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.Pomagali vam bomo rešiti problem .

KEMEI je dobro vedeti, blagovna znamka na Kitajskem, in vse kemei izdelkov v naši trgovini, so 100% verodostojna, in smo že dobili dovoljenja pismo KEMEI ELEKTRIČNIH NAPRAV CO.,LTD .Lahko zaupajo naši kakovosti izdelkov.

Postavka Vrsta Epilator
Vrsta Napajanja Polnilna Hair Trimmer
Material kaljena jekla
Čiščenje pranje s krtačo
Uporaba čas 60moj
barve rjava nos, ušesa, lase brivnik
Čas Polnjenja 12h
Številka Modela KM-6619
Velikost(Plug standardni) Evro vtič
Uporaba Nega Obraza Britju Brivnik Za Nosne Brivnik
Blagovna Znamka Kemei
Moč 3W
Velikost 12.8cm*2.5cm
Značilnosti Moda Električni Nos, Ušesa, Lase Brivnik

Podobni izdelki