D045 rezervnih delov 45mm obrezovanje strižne deformacije lopatic & kabli

Nov izdelek

€9.53

Oznake:

hise, bonsaj češnja, lego batman, obrezovanje škarje za ovce, obrezovanje škarje neowe, vrt anemija srpastih, električni obrezovanje škarje rezilo, lego marvel, baterija obrezovanje strižna, obrezovanje škarje, rezila

D045 rezervnih delov 45mm obrezovanje strižne deformacije lopatic & kabli

Rezervni deli rezervna rezila & kabel

Smo skupaj rezervnih delov, če potrebujete kakršne koli druge rezervne dele, vas prosimo, da nas kontaktirate

-Izvirno Tovarniško Dobavo-

Hiseed Stroj je bil preveriti tretje stranke Alibaba kot originalni proizvajalec.

Hiseed ne samo v tovarni, vendar imajo tudi lastno izvoznega oddelka in aftersale service department

Morda se lahko odločite tudi za nakup iz naše prodaje agencije.

Pa še predlagam, da bi od nas.To bo lažje, da zagotavljajo aftersale storitev za vsak ID izdelka.

In boste imeli izvirne tovarniške dobava izdelka in strokovne službe.Obstaja zelo imitacije izdelek pride ven.Prosimo opozoriti, HDP pralni preveriti v Italiji od leta 2015. Ki predstavljajo najvišjo kakovost in proizvodnja standard v Evropi.Drugi izdelek samo začetek leta 2019 na Kitajskem.Prosimo opozoriti, obstaja veliko izdelek lahko prenese test na Kitajskem.Vendar zelo malo upravičeni izdelek lahko prenese Evropski test.Izberite HISEED, da se zagotovi najvišjo kakovost izdelkov.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone. 5. dostava s hitro kurirja lahko 5-7 dni po sledenje podatkov pride ven.Če je dostava po pošti, lahko traja 30-45 dni, 6. Če niste prejeli vaše naročilo, ko običajni dobavni rok nas kontaktirajte.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

O garancijo 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.Prosimo, UPOŠTEVAJTE, da kupci, ki so odgovorni za carine, takse, uvozne dajatve, ki se lahko uporabljajo.Nismo odgovorni za zamude zaradi carin, uvoznih dajatev, davkov ali drugih carinskih dajatev.Stranka lahko obrnete na nas za assitance v carinjenje.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Rezalna Dolžina 45mm
Številka Modela D045
Nazivna Napetost 36v
Vir Napajanja DC
Poreklo CN(Izvora)
Rezilo Materiala Nerjaveče Jeklo
Blagovna Znamka ZDRAVO SEME

Podobni izdelki