BSTFAMLY Kitajski Šah Kovinski 32Pcs/Set 162 mm*155mm /12*12 mm Staro Igro Go Xiang Qi Mednarodnih Dama Zložljiva Igrača Darilo LC23

Nov izdelek

€6.51

€13.01

-50%

Oznake:

krovu šah, komplet qi, šah kovin, diy ny, šah trdna, šah, go, šahovska garnitura, velika šahovska garnitura kovin, posebnost šahovske garniture, šah harri potter

NASVETI:

POŠILJKO

1. Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

2. Če izberete način prevoza, ki je brezplačno dostavo, bomo izbrati najbolj ekonomičen način prevoza, vendar ne omejeno na Kitajskem Post.

3. Obvestilo: čas Dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov, Če ne boste prejeli izdelek po 40 dneh, prosimo, obrnite na nas, bomo preučili in rešiti dostave problem.

Vrnitev & Exchange

1.Ko prejmete blago najti poškodovan dostava ali kakovost izdelka težave, vas prosimo, da nam pošljete fotografije in komentarje poiskati najboljše rešitve in po-prodajnih storitev za stranke, vam bo stik v kratkem.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Prejeli Vrnitev / Izmenjave zaviti kasneje, bomo prodajali preko konvencij in pravil, ki temeljijo na hitrost kupci in prodajalci, nazaj k tebi tem povezani stroški.

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Vaša pohvala je, da naš največji podporo.

Način Poučevanja Drugo
Starost >3 Let
Material Kovine
Vrsta Kitajski Šah
Kos Velikost 12 mm*12 mm
Šahovnici Velikost 162 mm*155mm
Blagovna Znamka BSTFAMLY
Številka Modela LC23
Embalaža Polje
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki