72pcs letnik gob čar Antik srebrni Obesek DIY Evropski Stil Nakit, Izdelava B254

Nov izdelek

€6.37

€7.96

-20%

Oznake:

zlato relief paste, čar 925 paleta, gu 10 led 12 volt, zlato redmi opomba 9, zamrznjeno elsa papirja, čar čoln mickey, zlato rdeče tote vrečko, čar noge disney, zlato rdeče bracelez

Smo mednarodno prodajalec iz Kitajske, čas poštnine včasih izvede z veliko negotovih dejavnikov, kot so vreme, nesreče, praznikov, festivalov, nakup fastigium itd.Ko se vaš paket ni mogoče prejemati, ko je vaš čas dostave je minilo, nam pišite prvič, bi ponudimo našo najboljšo rešitev!

1. Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Cenimo vsakega kupca.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

2. Če ste zadovoljni z našimi elemente, prosimo, potrdite prejem in pustite nas aktivno povratne informacije(Pet Zvezdic).

3. Če blago nobenih težav.Delali bomo z vami rešiti vsak problem.Dala zadovoljiv odgovor.Prosim, ne zapusti nas, nevtralne ali negativne povratne informacije.

4. Naslednjem naročilu, vam Bomo najboljše cene, popusta in predstavljeni precej darila

1.Nagative povratne informacije ne more reševati težav,Komunikacije je most človeškega uma in svet je vedno beautifull pod nemoteno komunikacijo,tako pls prosim, da nas kontaktirate, če se izdelki imajo težave.

2, Smo tudi zaposlovanje izdelkov distriuber iz po vsem svetu,vam Bomo ponudili primerno ceno in pls kinldy pišite nam, če vas zanima v zvezi z našimi izdelki.Mala Drobno ali veliko debelo je vse dobrodošlo.

lahko mix vse izdelke iz naše trgovine skupaj !

smo lahko združite ladijskega stroškov za vas

Napovedi:

Trudimo se, da bi služil našim vsako stranko najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo vam za izdelke vrnejo v roku 7 dni od vas prejemajo iz kakršnega koli razloga.Celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje.

Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.

Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.razen, če je to naša krivda,upam, da boste lahko razumeli,

Na prejemanje elementov, povrnili vam bomo takoj.

Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili naši (v seller’s) vrne naslov in napišite “gift” na dostavo podrobnosti stanja.Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

barve Antique Silver
Material Kovine
Čare Tip čar
luknjo dia 2 mm
Fine ali Moda Moda
Postavka Vrsta Obeski
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Nakit Ugotovitve Tip mushroom
Model Ogrlica,Čare,Dekorativne,Pribor,Okras
Velikost 29x18x4mm
Spol Unisex
Številka Modela b254

Podobni izdelki