HC Čarobni Zidaki Velika velikost Yoshi Mini Bloki Mario Mikro bloki Anime DIY Stavbe Igrače Juguetes Model Dražbe igrača za Otroke Darila 9020

Nov izdelek

€16.06

€32.77

-51%

Oznake:

mario bratov, bloki, igra magic blok, dekor mario, velik čarobni zidaki, gf darilo, pliš yoshi, igrača je super mario bros, blok magic, sr04, loški bloki trgovinah

Package: Ni original škatli , Novo v plastično vrečko z navodili za uporabo.

Bomo ga zavijte v mehurček stolpcu.

(Da bi zmanjšali express cene, brez original škatle )

O Pošiljki:

1.Dostava po celem svetu (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne pristojbine,posredniške provizije,carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov.

O Vrnitvi in Vračilo:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in številko naročila.

3. Povrnili vam bomo vašega plačila po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

O Povratnih Informacij:

Vaše zadovoljstvo in pozitivnih povratnih je za nas zelo pomemben.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve .Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Opozorilo To ni za otroke mlajše od 3 let
Material Plastični
Vrsta BLOKI
Certificiranje 3C
Block Velikost Mikro gradnik
Blagovna Znamka OFENG
Starostni Razpon > 8 let
Spol Unisex
Številka Modela 9020

Podobni izdelki