Povečevalna Stekla magnifier1.5X 2.5 X 3,5 X 5,0 X USB za Polnjenje Z LED Luči Za Branje Jewelers Watchmaker Popravila Nošenje

Nov izdelek

€5.30

€8.69

-40%

Oznake:

očala svetla očala, popravila watch, moški čebel očala, krono za gledanje popravila, sončna stekla očal, raban stekla očal, ive sončna očala, orodje watch, fendi moških očala, del watch

Značilnosti:

1. Zamenljivi Objektivi Design: 4 zamenljivi objektivi z povečavah od 1,5-krat, 2.5 krat, 3,5-krat, 5-krat.Objektiv je izdelan iz akrilnih smol, in površinska trdota objektiv doseže 5H ravni, ki je bolj odporne na obrabo in trajne.

2. Nastavljiva Svetlost: Obstajata dve stopnjami svetlosti, ki lahko zagotavljajo odlično svetlobo za osvetlitev podrobnih površin.Pritisnite tipko za vklop očal okvir za zagotavljanje dve vrsti osvetlitve.

3. Visoko učinkovite, Polnilne Baterije: To je lahko popolnoma napolni v 1 uri.Preprosto priključite kabel USB v glavo povečevalno steklo in priključite drugi konec pa v vtičnico USB vir napajanja, na primer, razen USB wall polnilnike, mobilni telefon, polnilnike ali zapestje trakov), in se bo samodejno polnjenje.Prihranek denarja in energije, medtem ko uživate dolgotrajno glare.Vam nikoli ni treba, da kupite baterije več!

4. Udobna in Preprosta za Uporabo: Ergonomska očal okvir, udobno nositi, bolje omejeno pred očmi.Glavo lahko učinkovito preprečevanje padca, tako da je lažje delati za dolgo časa.

5. Visoko Vsestranskost: Prikaz obdelovancev ali besedila poveča za 500% prvotne velikosti v visoki ločljivosti.Odlično hands-free povečevalno steklo, primerne za branje, slikarstva, gledam popravila, obrtne delavnice.

Specifikacije:

Ime: Head-mounted Lupo

Material: ABS akril optične leče

Povečava: 1.5 X 2,5 X 3,5 X 5X

Material: akril ABS

Barva: bela

Efektivna premer leče: o 333mm/13.11 palčni, 200mm/7.87 palčni, 142mm/5.59 palčni, 100mm/3.94 palčni

Napetost: 3,7 V

Teža: približno 410g

Vir svetlobe: 2 LED osvetlitev

Pakiranje: color box

Seznam Vsebine:

1*Povečevalno Steklo,

4*Objektiva (Za 1,5 X 2,5 X 3,5 X 5X)

1*USB Podatkovni Kabel

1*Objektiv Krpo

1*Navodila

Certificiranje CE
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki