Pomlad Jesen Otroci Bombaž Sleepwear 0-3 Let Fant Dekleta Pižame Določa 2Pcs Pajama Vrhovi In Hlače Nastavite Otroci Pižame Za Dekleta

Nov izdelek

€3.89

€5.18

-25%

Oznake:

jean michel jarre tee majica, čipke puloverji jopice, hollywood centerpiece ideje, nakit dodatki verižice, usnjena jakna moški strani zip, pralni nespresso connectee, ličila žaga nohtov predloge, prilagodljiv darila ptica igrača, kinder čokolada greh glutena

Lepe in modne 2 spomladi oblačila obleke so narejene iz čistega bombaža tkanine, ki daje vaš otrok zračno propustno vlakno in udobje.Naredite svojo malo princesko bolj elegantno in očarljivo.

Opis izdelka

1. Športna, udobna oblačila, primerna za nošenje na domu.Najboljša Božična darila, za sladko dekleta in granddaughters.

2. To je dobro darilo za dojenčke, je vredno imajo, in to je tako lepa za vaš deklica.Zelo primerni za rojstne dneve, zabave, poroke, počitnice, za posebne priložnosti ali vsakdanjo rabo.

Izdelek atribut

Material: Bombaž

Obleko tip: obleko hlače

Število nizov, ki so: dva sklopa

Dolžina: hlače

Debelina: Tanek oddelek

Toplo opomnik

1. Prosimo, upoštevajte, da zaradi svetlobne učinke, se zaslon svetlost / kontrast nastavitve / etc je, da bodo nekateri majhne razlike v barvi slike in dejanske elemente.Merjeno z roko, odstopanja od 1-2 cm, so možne.

2. Prosim, pustite nam sporočilo, če imate kakršna koli vprašanja.Se bomo odzvali in vam ponujajo naše najboljše storitve.

Spol Unisex
Vzorec Tipa Trdna
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Imcute
Vrsta Tkanine Česano
Rokav Dolžina(cm) Polno
Ovratnik Krog Vratu
Slog Bombaž
Material Bombaž
Rokav Slog Redni
Številka Modela Pajama Določa

Podobni izdelki