Szjinao Rose Zlata Stud Uhani Za Ženske Pravi 925 Sterling Srebro Moissanite Diamant Uhani Cvet Luksuzni Nakit Božič

Nov izdelek

€27.35

€54.69

-50%

Oznake:

jewelri, 925 bamoer, diamond torbica, resnično zlata aks, Srebro 925, vrečko supermarket, grand ženske earings, 18k zlato nakit pravi, vroče seksi ženske, foto, peridot diamant uhani

Lastnosti In Specifikacije

Vrsta Gem: Real 100% Moissanite Gem Velikost: 5mm Gem Teža:0.5 ct Jasnost:VVS1 Gem Barvo: D Barvo Kamen Oblika: Okrogel Kovina Tip :Realni 925 Sterling Silver Kovinska Barva: Rose Gold Plated Pakiranje: 1*Srebrna Poliranje Krpo, 1*Odlično Darilo Polje, 1*Par Gemstone Uhan Klinov 1*GRA Certifikat Funkcija:Antioksidant,Anti-alergija In Ne Zbledi.

Uhani spodbujanje svoj videz

Jarek moissanite uhan klinov, da postanete stranka queen; elegantna moissanite uhan klinov bi lahko dodali okus za svoje življenje, in je primerno za nikjer drugje iz pisarne na sestanek.nositi moissanite nakit z elegantne obleke za enostaven način, da kažejo vašo osebnost.

925 Sterling Silver

Szjinao zagotoviti savety srebrno, je izdelana v 925 sterling silver, anti-oksidacija in preprečuje alergije.To na splošno velja, da je bolj trpežne nakit.To je čista srebro in vsebuje 92,5-odstotna srebro in za 7,5% bakra.

O Moissanite

Moissanite drugi najtežji gemstone v svetu.1894, francoski Nobelov Nagrajenec, Dr. Henri Moissan, odkril ogljikovih-silicij-vezana delcev iz meteorite, ki so padli v nekaterih državah Arizona, ZDA .Tako znanstveniki začeli raziskave in razvoj.Leta 1905, da pokažejo spoštovanje Dr. Henri Moissan, to novo odkrili gem je bil imenovan Moissanite.Kamen je umetni diamant.

Pakiranje

Pošlji brezplačno izvrstno darilo polje

O Pošiljki

Bomo ladja v roku 48 ur po tem, ko smo prejeli vaše plačilo slip

Dar Ljubezni

Pošiljanje sinere darilo za njo biti ljubljen

GRA CENTIFICATION

Zagotavljanje Kakovosti

Postopek Odločanja

O Nas

Szjinao je bila ustanovljena v letu 2007, 13 let izkušenj v strokovnih nakit, Szjinao obrtnik obroči, ki predstavljajo izredne vizijo Szjinao ustvarjalci in kritje prepoznavnim slogom, zaradi česar vsak ne samo čudovit nakit, ampak resnično umetniško delo.

Vrnitev&Vračilo

Če je paket izgubil med prevozom,se bomo biti odgovoren za to in vam polno nadomestilo.- Prosimo, obrnite na našo Customer Service Manager, preden ga odprete, se spor.Obljubimo, da vam zadovoljni rešitev na zadnje.- če ste prejeli poškodovan elemente,popolno ali delno vračilo kupnine.- če vam ni všeč, predmete, ki ste jih prejeli in želeli vrniti,ne uporabljajte je,ohrani original paket.- Kupec je odgovoren za vse stroške dostave.

Slog Klasična
Obliko\vzorec KRŠKO
Uhan Tip Stud Uhani
Blagovna Znamka szjinao
Kovinskega Žiga S925
srebro Spusti Visijo earings Trgovini,padec Ladijskega prometa
Številka Modela Moissanite Uhan klinov
Darilo Za Punca / Žena / Mama/Najboljšimi Prijatelji
Poreklo CN(Izvora)
Kovine Tipa SREBRNA
Nazaj Iskanje Kot kažejo photoes
Strani Kamna NOBEN
Material moissanite Kamna
barve D Barvo
Priložnosti Poroka
Fine ali Moda Fine
Srebro Stud Uhani stud uhani za ženske
Occation Poroke,Posla,na zabavo,Obletnico Darilo,Vsakdanje življenje
Spol ŽENSKE
Države proizvajalke ShenZhen, Kitajska (Celine)
Vrsto Certifikata NGTC
Glavni Kamen Moissanite
Številka Potrdila sz1628410587
Moissanite Uhani Diamond Stud Uhani

Podobni izdelki