Cosplay Kostume Anime Danganronpa Monokuma Zadrgo Kapuco Moški Ženske Otroci Smešno Sweatshirts Zip Sprožiti Vesel Opustošenje Trenirko

Nov izdelek

€9.03

€13.68

-34%

Oznake:

danganronpa majica, siva zip gor, HackRF Eno, monokuma plišastih, monokuma, haikyuu hoodi, anime bo ustrezala šport, otroci majica, danganronpa, devica cosplay anime noša

Dobrodošli v naši trgovini, Prosimo, bodite pozorni na vse podrobnosti našega izdelka pred nakupom.Če niste prepričani o velikosti,nam to sporočite svojo težo in višino ect.Tako, da smo vam lahko pomagajo izbrati pravilne velikosti!

Toplo poziv: 1).To je spolne slog,tako moški in ženske lahko nositi!

2).Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki, vendar ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.

3).Prodamo AZIJSKIH VELIKOSTI.To je približno 1-2, MANJŠO od ZDA,velika britanija,AU,EU in velikosti.Prosimo, izberite velikost glede na našo velikost obliki.Vse dimenzije, ki smo osebno in izmerjene realnost poskusite.Ko postavite prosimo, da živite po sporočilih s svojo težo (KG) višina(CM) .Pomagali vam bomo, da potrdite velikosti.Hvala!

Plačilo: s Kreditno kartico na spletu je na voljo.Sprejemamo plačila s Paypal,T/T in Western Union.Po plačilu očiščeno mi bo prinesel, da jih v roku 3 delovnih dni.Če obstaja kakršen koli uvoznih dajatev, je kupec\ \ 's odgovornosti Garancija 1. Čeprav imamo veliko zaupanje v kakovost in cene vseh izdelkov, ki jih prodajajo, ne moremo vsi kupci, ki bi bili 100% zadovoljni z njimi zaradi različnih razlogov.Ampak ni važno, kaj se zgodi, obljubljamo, se bomo potrudili, da reši vsak problem, zgodil v času transakcije. 2.Če imate napako postavko, ki se želijo vrniti ali izmenjavo, pls nas kontaktirajte v roku 3 delovnih dni od datuma, ko ste prejeli pošiljko.

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic , vam bomo 5% POPUST pri naslednjem naročilu. 2. Če niste zadovoljni z našimi porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno.Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.

Izdelek slog Priložnostne; Modni ; Harajuku
Za sezono Spomladi,Jeseni,Pozimi
Vrsta Zip-up
Vrsta Tkanine Broadcloth
Spol Otroke in Odrasle
Vzorec Tipa Tiskanje
Rokav Dolžina(cm) Polno
za ljudi, Ženske/Moški/Fantje/Dekleta
Postavka Vrsta 3D Tiskanih Jakno Plašč
Material Poliester
Teža 400
Ovratnik Hooded
Ime izdelka 3d Full Tiskanja Dolg Rokav Hoodie Majica
Oblačila Dolžina Redni
Hooded Da,
Tkanine Funkcije Dihanje ; Udobno ; Naravni ; Mehko
Številka Modela 3dll-377
Rokav Slog Redni
Slog Ulične
Blagovna Znamka Nifineo

Podobni izdelki