BYEPAIN Anti Smrčanje Brado Najbolje Ustaviti smrčanje Naprava, Nastavljiv Smrčijo Zmanjšanje Pasu, Anti-Smrčanje Pasu za Moške, Ženske

Nov izdelek

€3.08

€5.13

-40%

Oznake:

čistilo cpap, državljanske fb2, smrčijo zamašek, brado, apnea spanja, kolena pad z turmalin, obraza brado dvigalo, smrčijo ustavi, jež masaža, anti smrčijo

RM17744605850410955 Podrobnosti:

Material: SBR

Barva: modro/črno/roza/rumena/siva

Velikost(L*W): 46*23 cm/18*9.1 cm, z malo elastična in nastavljiv pasu, ena velikost ustreza večini ljudi.Podrobnejši velikost glejte sliko.

Ta izdelek je bil preizkušen in dokazano večkrat, da se zmanjša ali odpravi smrčanje pri večini ljudi.

O Izdelku:

1. Strokovno Načrtovanje: To smrčijo zamašek funkcije s trikotno obliko, ki pomaga vztrajno držite brado, ko je nosil tudi med spanjem.Udobno ena velikost ustreza večini, napetost, moč je preprosto upravlja bodisi privijanje ali odvijanju traku.

2. Narejen je iz mehke tkanine, brado bo prilega kot rokavica s svojo novo zasnovan večje earholes.Bolj udobno padla v spanec.

3. Ustaviti Smrčanje Rešitev: z Uporabo naše smrčijo zmanjšanje trakovi, ko si spal bo vaša usta zaprta, zmanjšanje dihanje skozi usta.Ko zaprete usta in dihati skozi nos, dihalne poti se bo odprl in pretok zraka lahko prosto tečejo, in s tem zmanjšuje smrčanje in uživajte v tiho noč.

4. To smrčijo stražar bo imel vaš čeljust v mestu in obdržati usta zaprta za preprečevanje ovir, ki povzročajo smrčanje.To je samo pomožna orodja, morda NE 100% odpravo smrčanja za vsakogar.

5. Učinkovito lajšanje in ustavitev smrčanje, ta napredni ustaviti smrčanje brado je najboljše darilo za vaš mož, žena, starši , otroci in prijatelji.

Kako Uporabljati:

- Prilagodite trak na vrhu glave.

- Prilagodite dolžino, da poskrbite, da vaša usta zapreti.

- Pustite strani trakov, pojdite okoli ušesa.

Kako Deluje:

1.Med spanjem, mehko tkivo na zadnji strani grla propade, delno blokira dihalnih poti prehod, ki zavibrira, ki povzroča smrčanje.

2.Pravilno brado podpora omogoča čeljusti, da se sprostite in obdržati usta zaprta.Učinkovito ustaviti smrčanje.

Čisto Nasveti: Z normalno temperaturo za pranje z vodo, nato sušenje zraka.

Package:

1Pcs * Ustaviti Smrčanje Brado

RM17744605850410957

Številka Modela A01672 Anti Smrčijo Brado
Območje Tlaka 4-25 cmH2O
Material SBR
Vrsta Anti Smrčijo Brado
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka BYEPAIN
Dropshipping Da,
Način Dela cpap

Podobni izdelki