Spodbujanje Izvirne Pravega Usnja Primeru za Blackberry Q10 Poslovanja Flip Torbica Sleeve za Blackberry Klasičnih Q10 Kritje Vrečko

Nov izdelek

€9.04

€9.94

-10%

Oznake:

blackberry v20, blackberry priv zaslon, gumb za meglo, burberry blackberry primeru, ohišje z vlečenje tab, blackberry primeru key2, silikonski blackberry q10, blackberry keyone key2 telefon, blackberry klasičnih v20, baterijo blackberry priv

Značilnosti: Codition: 100% Nov Proizvod: Visoka Kakovost Primeru Telefon Material: Uvoz Pravega Usnja Slog: Modno Združljiv model: za Blackberry Klasičnih Q10 Barva: Različne barve, Zložljive in fit telefon popolnoma svojo napravo Zaščitili pred praske, prah, udarce in druge odškodnine v svoje vsakodnevno uporabo Enostavno pripenjanje in odstranite Odlično strani občutek in modne trendovske.

Package: Telefon Primeru x 1

Opis izdelka:

Plačilo: 1. Mi lahko sprejmete T/T in Western Union in Denarja, da Bi,najboljši način je neposredno online plačila,lahko izberete sami.Če želite drugih plačilnih pogojih vas prosimo, da nas konw prej, če bi.

2. Celotno plačilo mora biti izvršeno v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo, ali bo naročilo neveljavno ali preklicano v sistemu.

3. Prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba,naslov,poštno številko in telefonsko številko pri izpolnjevanju svojega kupca informacije.Dostava: Opomba:DHL/UPS/Fedex Express običajno traja približno 3-5 delovne dni do cilja.In to je približno 5-8 delovnih dni po EMS ali TNT.Hongkong Post Air Mail in Hongkong Post Zraka Parceli traja 7 do 30 dni, da ladja po vsem svetu. 1. Bomo pošlje blago v roku 3 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena.Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre. 2. Kupcu so odgovorni za vse zavarovalnice ,težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče, zamude ali druga vprašanja.Poleg kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo Označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev. (če želite, da razglasi, da je blago, kot drugi element name, ali določite vrednost za po meri, prosimo, da nas obvesti, ko se odločajo o vrstnem redu) Vrnitev: 1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa

2. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping.

3. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Moški naredil napake, ni zagotovljeno, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.

4. Za vse elemente,prosimo, pošljite po EMS ali lokalno post, ko pošljete nazaj.Povratne informacije: 1. Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2. Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Blagovna Znamka Wobiloo
Funkcija Umazanijo-odporne
Vrsta Torbica
Značilnosti Moda
Združljiv Blagovne Znamke BlackBerry
Design Navaden

Podobni izdelki