Polnjenje Vrata Odbor za UMIDIGI A5 Pro

Nov izdelek

€6.18

€6.86

-10%

Oznake:

a5 pro, odbor umidigi, 2 ravni, umidigi usb odbor, polnjenje cubot x19 usb kabel, mi 5 motherboard, umidigi s2 usb c odbora, odbor redmi opomba 8 pro, umidigi a5 pro plošč, modul polni penzion

1. Polnjenje vrata odbor zamenjava za UMIDIGI A5 Pro.

2. Ta del se uporablja za zamenjavo poškodovanih ali neizvedljiva eno z novo.

3. Vsak element je bil preveriti in v dobrem stanju, preden dostava.

4. Popolnoma prilegajo in delo.

5. Namestitev novih del, bi bilo treba storiti s kvalificirano osebo.Mi ne bo odgovoren za škodo, ki nastane med namestitvijo.

Splošno Združljiva s UMIDIGI: A5 Pro

1. Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus, brezplačno pošiljanje, je lahko samo sledi na Kitajskem, vendar ne podrobno sledenje podatkov v vaši državi. 2. Če dostave datum bo konec in imate še vedno ne morete prejemati vaša parcela se,prosimo, obrnite na nas in mi bomo podaljša čas dostave 10-25 dni.Če se še vedno ne morete prejemati vaša parcela v 10 dneh, se bomo vrnili denar. 2. Če želite registrirane način dostave, prosimo, izberite Pk-termeptuj.si Standardna Dostava ali Kitajska Post Air Mail.

1. Za svoje transakcije, varnost, trgovina začasno podpirajo Le neposrednih plačil online. 2. Celotno plačilo mora biti izvršeno v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo, ali bo naročilo neveljavno ali preklicano v sistemu. 3. Prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba,naslov,poštno številko in telefonsko številko pri izpolnjevanju svojega kupca informacije.

1. ko express prišel, pls obraz pregled je.prijavite po prejemu. 2. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa. 3. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping. 4. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.Prosimo, prepričajte se, kaj ste poslali nazaj je naš izdelek in naša garancija etiketo je sticked obstaja,če ni garancije etiketo ali ni naš izdelek, smo zavrne vračilo ali zamenjavo, ga. 5. Za vse elemente,prosimo, pošljite po vaši lokalni pošti air mail, ko pošljete nazaj.

1. Večino proizvodov, ki so predmet plačila uvoznih dajatev, (e.g.v ZDA) ali drugih dajatev in drugih dajatev, vključno davek na dodano vrednost (DDV) ali drugih davkov.Če se ta nanaša, bodo obračuna in določi, ko je pošiljka obdelana z veljavnimi carinskimi agencija v vaši državi.Prosimo, preverite vašo državo uvozne politike razumeti in preveriti uporabnost in svoje odgovornosti za kakršne koli takih carin ali davkov za izdelke, ki jih kupujejo. 2. Vse, ki se uporablja dajatev in davkov, če sploh, niso vključeni v nabavno ceno vaše naročilo ali transakcije.Če so v uporabi in se obračuna, potem so vaši (in ne za naše ali izdelek proizvajalca ali dobavitelja), ki je edini in izključno odgovoren, in se plačajo neposredno na vas, da vaša vlada ali kurirska podjetja, ko so dobavljeni izdelki. 3. Plačilo zgoraj navedenih dolžnosti, stroški in davki, ki niso naši (ali je izdelek proizvajalca ali dobavitelja) odgovornost 4. Smo ni odgovoren za kakršno koli dostava ali carinski zamudo, saj to je izven našega nadzora.

Design BAR
Številka Modela Za Umidigi A5 Pro

Podobni izdelki