HaoHome Peel & Stick Lesa Plank Ozadje Tan/Modre/Rjave Samolepilni Obrnite Papir Stenske Nalepke Pohištvo

Nov izdelek

€2.72

€6.48

-59%

Oznake:

rock ozadje nalepka, 3d talne nalepke, bivanje nalepka, obrnite papir, nalepke, , vinil film, miracullum stenske nalepke, stene stckers spalnica, pika nalepke, papir, lepilo neon ozadje, stene papirjev doma dekor državi

Dobrodošli prišli do HaoHome Trgovini.Mi smo odlično ozadje strokovnjak.Sprejemamo padec ladijskega prometa in celotno prodajo.Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, da nas kontaktirate.

Opis

Material:Kakovosti nepremočljiva PVC ozadje Meritev velikosti: (L)1m*(W)45 cm=0.45 kvadratnih metrov roll (L)3m*(W)45 cm=1.35 kvadratnih metrov roll (L)6 m*(W)45 cm=2.7 kvadratnih metrov roll Imperial velikost: (L)3.28 ft*(W)1.47 ft=4.82 kvadratnih metrov roll (L)9.84 ft*(W)1.47 ft=14.46 kvadratnih metrov roll (L)19.67 ft*(W)1.47 ft=28.91 kvadratnih metrov roll Funkcija:samolepilni (Spodaj so lepilo, samo olupimo in palico), Nepremočljiva, Izmenljive Funkcija:Pohištvo obnovo, dekoracijo Sten, nepremočljiva, dustproof Barva:Kot na sliki

nič

nič

Obvestilo

1.Prosimo, dovolite 1-3 cm tolerance zaradi ročnega merjenja. 2.Različne prikaže kažejo enako sliko lahko nekoliko razlikujejo. 3.Če kupite število ozadje več kot 1,ne bomo cut ozadje v na ozadje z dolžino 1M.Lahko bi zmanjšal glede na vaše potrebe. 4.Priporočljivo je, da kupite dovolj količin naenkrat, da se zagotovi, da prihajajo iz iste serije, tako da se prepreči barva razlika v naslednjem odkupiti. 5.Ozadje boste prejeli imajo lahko nekatere gubice na obeh koncih, ker paket bo bil na cesti, za dolgo časa, vendar to ne bo vplivalo na izgled po lepljenje na steno.

Izdelek Kaže

O Plačilu

Depozitni,Kreditne kartice,v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Pk-termeptuj.si, in ne bo izdal, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

O Ladijski

Mi ladje po vsem svetu z EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT,E-Pošta, China Post, Singapur Post, Hong Kong Post in tako naprej.Mi smo nezmožen za nadzor čas dostave ker se obdelujejo, ki jih Tretje osebe, storitev, vendar če na parceli ni prispejo v predvidenem roku, prosimo, kontaktirajte nas, pomagali vam bomo spremljali in vam zadovoljni odgovor.

O Povratne Informacije

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo,Prosim, pustite Nas pozitivno feedhack & 5 star pregled!Če ste zadovoljni z našo storitvijo, ali kakršne koli druge težave,se obrnite na nas oefore zapustijo povratnih informacij in bomo resole vprašanje takoj, hvala vam!

O Naših Storitev

1.Na Čas Dobave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena čas dostave 2.Več Varstvo 15 dni več zaščite po tem, ko bi zaključek 3.Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek, samo tiste, v odličnem stanju 4.Guaranteel Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

O Nas

Podpora Padec ladijskega prometa in na Debelo,Če potrebujete veliko, vam bomo najnižja cena, dobrodošli, da se posvetuje nas!

Vinil Ozadje Tip Papir Nazaj Vinil Ozadja
vzorec Les
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Ognjevarnosti
Slog Klasična
Uporaba Gospodinjstvo
Material PVC
Vrsta Vinil Ozadja
Obračunska Enota Usd/Roll
Površinska Obdelava Papir Ozadja

Podobni izdelki