Whlessale 100 kozarcev/veliko DIY Aplicirano Tkanine, Saten Trak, Cvetje Za Lase Band Trakovi za Lase Dodatki, 25 Razvrstan Barv FH40

Nov izdelek

€16.93

€21.16

-20%

Oznake:

organza mavrica, trak taffeta, 60 mm traku, srčkan grosgrain traku, otrok traku, mix traku, srčkan traku, gradient traku, mavrica traku, organza mavrica traku

Opomba : Tam imajo malo razlikuje vsakega kosa zaradi ročno, c olors se lahko nekoliko razlikuje zaradi monito r, se obrnite na nas, če obstaja kakršen koli problem,hvala vam !izbirate lahko barve , če ne , bomo poslali premešamo.

Plačilo

1.smo ponavadi accpet plačilo preko

2.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen, preden se odločite za plačilo

3.Vaš denar je varno v Pk-termeptuj.si račun,vas prosimo, da potrdilo o Pk-termeptuj.si in sprostitev denar, potem, ko je blago prejel.

Dostava

1.Smo dostava za vse naše predmetov po vsem svetu v roku 48 ur po EMS/DHL/ ali Kitajske post/Hongkong Post

Dostava način Delivey Krat Hongkong post/china post 15-25 delovnih dneh EMS 5-9 delovnih dneh DHL 3-4 delovnih dni 2.Včasih to lahko traja do 30 delovnih dni dute strogo po meri Pregled.

Vrnitev 1.Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk,smo accpet vrne in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ceno ladijskega prometa,bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 2-5 dni po tem, ko smo prejeli vrnjenega artikla. 2.Če je predmet, ki je v okvari,prosimo, povejte nam takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo.Če zamenjava ni na voljo,potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

Povratne informacije 1.Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev,vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 Zvezdicami, ki je za Element, kot je opisano in Komunikacije dostava in hitrost . 2.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije,vam ponujamo najboljše serive.

Stik z nami

1.Kontaktirate nas lahko tako, da pustite nam sporočilo na Pk-termeptuj.si ali nam pišite.

2.Smo lahko odzove E-pošti v roku 24 Ur.

Vrsta Trakovi
barve 25 barve za izberejo
Slog Moda
Ime Oddelka Otroci
Velikost premer
Številka Modela FH40
Teža 2g/kos
Material Poliester
Vzorec Tipa Cvetlični
Spol ŽENSKE
Postavka Vrsta Pokrivala
Blagovna Znamka BIUTF

Podobni izdelki