Blongk Majhen Pas Paket Zadrgo Pasu Vrečko Pravega Usnja Avto Ključ Primeru na Denarnice Kovanec Torbici Imetnik Kreditne Kartice Moški Ženske LBHD-K

Nov izdelek

€9.86

Oznake:

ženska denarnica luksuznih, album kovanec, imbus ključ organizator, denarnice, moške denarnice, Avto Ključ, zahodni denarnice moški, avto nosilec za telefon, louis vui, Imetnik Kartice

[xlmodel]-[po meri]-[53869]

Nori Konj Cowhide

Narejen je iz visoko kakovostnih prva plast cowhide po obarvanje.Vaša osebnost je lahko prikazan comletely.To je priljubljena v Evropi, Ameriki in na Japonskem.

Če ste nič z noht, bo očitno praske; če brišete nič s prstom večkrat,bodo izginili, ki je posebna značilnost nori konj cowhide (nori konj cowhide je samo konvencionalno ime v industriji.To nima nič opraviti s konji).

[xlmodel]-[po meri]-[53867]

YKK Zadrge YKK je najbolj izstopajoče ena v svetu zadrgo trga, katerih izdelke, ki so trajno, nemoteno in ne boste dobili zaljubljen do polovice.

[xlmodel]-[fotografija]-[0000]

[xlmodel]-[po meri]-[53844]

Medenina Moški-in-Ženske Magnetne Sponke

V primerjavi z Dvodimenzionalni magnetne sponke,to je varnejši in bolj priročno.

Obstajajo posebne zahteve za uporabo Moški-in-Ženske magnetni gumbi: Postavite prst v okviru skp, nato odprite sponko vertikalno nekoliko navzven.Ne uporabljajte brutalno silo.

To bo težko, da se odpre, če se ne uporabljajo pravilno.Če je dobil svoboden, pritisnite navznoter z izvijači ali drugih orodij.

Slog Moda
Številka Modela LBHD-K
Oblika Polje
Spol Unisex
Trak Spusti 7.5 cm
Blagovna Znamka blongk
Vzorec Tipa Trdna
Poreklo CN(Izvora)
Glavni Material Pravega Usnja
Sestava Materiala 100% visoko kakovostnih prvi-lay, cowhide
Postavka Dolžina 10cm

Podobni izdelki