Bluetooth 5.0 Avdio Sprejemnik Oddajnik z 3,5 mm LCD Zaslon 3.5 Stereo AUX USB Bluetooth Adapter za Avto PC TV Slušalke

Nov izdelek

€3.89

Oznake:

mp3, bluetooth transmitt, bluetooth slušalka zaslon, audio bluetooth sprejemnik, bluetooth mp3 usb, sbh52, bluetooth receiv, audio bluetooth receiv, fm-žična, slušalke sony ericsson

Opis:

1.NOVA ZASNOVA: prvi Bluetooth sprejemnik z LCD zaslonom je prišel.Lahko imaš vse informacije, brezžično pretakanje stanje iz preprost pogled na zaslon.Prikazuje stanje povezave Bluetooth.

2.BLUETOOTH 5. 0 SPREJEMNIK: Nameščen z Bluetooth 5. 0 čip, VIKEFON nov brezžični glasbeni sprejemnik ima neprimerljivo učinkovitost z 2-krat hitreje, hitrost prenosa, močnejše povezave stabilnost in širše signala v območju 10 m od starejših različic.

3.BLUETOOTH ZDRUŽLJIVIM: Ta audio vmesnik Bluetooth podporo 3.5 mm aux audio, in tudi združljiv z vsemi pametnimi telefoni, bluetooth audio (zvok bluetooth naprave (Bluetooth slušalke, Bluetooth zvočniki in še veliko več).

4.ODDAJNIK SPREJEMNIK NAČIN: 2v1 design, s tem brezžični adapter, lahko pošiljate in sprejemate vse avdio prosto in enostavno.Oddajnik omogoča vaš TV, AV Sprejemnik, Radio in drugi dom avdio vir naprave za pretakanje glasbe za vaš Bluetooth slušalke ali zvočniki; Sprejemnik omogoča, da ne-napravami Bluetooth, kot so vaš dom, stereo ali AV Sprejemnik in brezžično pretakanje glasbe iz vaš mobilni telefon/PC.

5.Čist ZVOK: A2DP podporo telefonski pozivi, dobi visoko kakovost zvoka zvok, vam ponuja 30 metrov območje delovanja z dobro predstavo, ki jo daje dobre izkušnje pri sprejemu telefon ali gledanje pozno ponoči kaže.Da bi dobili jasno zvoka, vam priporočamo, da NE uporabljate 3.5 mm Bluetooth oddajnik-sprejemnik med polnjenjem.

6.BREZŽIČNE FUNKCIJE: Želite gledati nogomet/baseball / Boks / Golf / NBA igra pozno v noč, brez zbujam kdo gor?To je velik izbrali za vas.Bluetooth oddajnik funkcija za brezžično pretokov zvoka Bluetooth zvočniki ali slušalke iz vašega TV ali več predstavnostnimi napravami, kot so prenosni CD predvajalniki, ki nimajo vgrajenega Bluetooth.

Značilnosti:

2 v 1 Bluetooth Oddajnik & Sprejemnik, kot Bluetooth Audio (zvok Bluetooth Oddajnik, To je posebej zasnovan za Zvočne Naprave (kot so MP3, MP4, TV in RAČUNALNIK, itd.) brez funkcije Bluetooth.Lahko vzpostavite povezavo Bluetooth Oddajnik za zvok naprave brez funkcije Bluetooth prek vključeno 3.5 mm Audio Vtič, spreminjanje teh zvočnih naprav, ki so v Bluetooth avdio naprave, in zaradi česar je delo z Bluetooth Slušalko in Zvočnik; kot Bluetooth Audio Sprejemnik, To je posebej za Avto Stereo sistemi in Dom Avdio Sistem.To lahko spremenite tradicionalnih Avtomobilski Stereo sistemi in Dom Avdio Sistem v Bluetooth tisti, in enostaven za par z Bluetooth Pametni Telefoni, prenosni računalnik, tablični računalnik, itd.S tem izdelkom, lahko zelo uživajte v glasbi iz vaše telefon, prenosni računalnik, tablični računalnik, brez težav kablov.

Specifikacija:

Bluetooth profil: V5.0 EDR,A2DP,HSP,AVRCP

Bluetooth: V5.0

Prenos na Daljavo: 10m / 33ft

Polnjenje: Mikro USB 5V/0.5 A

Avdio Vmesnik: 3.5 mm

Barva: Črna

Glavni Element Velikost:62*25*13.3 mm

Paket vključuje:

1 X Bluetooth Oddajnik&Sprejemnik

1 X 3.5 MM Audio Kabel

1 X Uporabniški Priročnik

Poreklo CN(Izvora)
Vmesnik USB
Sound Track Dvojno
Vsebina Avdio&Video
High Definition Support 4K
Podpora Za Pomnilniško Kartico No
Številka Modela C199
Brezžična Vrsta Bluetooth
Podpora AAC Da,
Podpora Apt-x Da,
Blagovna Znamka RPXBGUCKARHG
Paket Da,
Funkcija NOBEN
WIFI Standard NOBEN

Podobni izdelki