AZDOME Avto Dvr Rearview Mirror Dash Cam 11.8" Full-Zaslon Dotika Streaming Media Pomišljaj fotoaparat 1296P Dvojno Objektiv Night Vision

Nov izdelek

€63.48

€171.57

-64%

Oznake:

mikro xc, cam dash, fotoaparat secur, avto dobro, snemanje video, cubrebotas ciclismo, skupina mikrofon, action cam, kamera video, live stream

●1296p Visoke kakovosti, Dvojno Objektiv in Celoten Zaslon na Dotik

V AZDOME Ogledalo Dash Cam uporablja 10" IPS anti-glare polni, zaslon na dotik, z 2.5 D steklo.Podpira spredaj in zadaj kamera za snemanje, ki vam omogoča, da preklopite med sprednjim in zadnjim pogled ali zaslon dual leče ob istem času, da bi si več prometnih informacij in doseganje varnejšo vožnjo/vzvratno.Enostaven vmesnik s hitro odzivni čas, ki vam daje najboljše izkušnje.

●Enhanced Super Night Vision

Naše kamere sprejme G-tipala z F/1.8 zaslonke, ki lahko zajame dvojno 1256p high definition posnetke tudi pri šibki svetlobi.Lahko filter prekomerne izpostavljenosti iz vozila " žarometi in vam zagotavlja ostre in jasne slike, ki zagotavljajo varno vožnjo ponoči.

●Parkirišče Pomoč Načinu

Medtem ko vaše vozilo je off, parkirna pomoč funkcija služi tudi kot nadzorna kamera sistema.Fotoaparat samodejno preklopi na zadnji sliki, ko obračalni, zaradi česar parkiranje vetrič.

●G-senzorji & Zanke Snemanje

G-senzorji samodejno zaklene in trgovina, video v primeru nenadne vpliv in trčenja, ki zagotavlja video dokaze o nesreči.Zanke za snemanje, boste prepisali prej shranjene video, ko preostalega prostora v pomnilniku ni dovolj prostora, vendar bo preskočil v sili zaklenjena video (zaklenjene datoteke ne bo prepisana).

●Enostavno za Namestitev & enoletno Garancijo

V AZDOME Ogledalo Dash Cam pooblastila za vklop/izklop, ko motor avtomobila je on/off.Obstajajo celo več funkcij, ki vas čaka, da odkrijete.Kupi zdaj in boste prejeli 30 dni vrnete/vračilo in 1-letno garancijo obdobju.Mi vam bo dala najboljše nakupovalno izkušnjo!

1296p SMART DVOJNO OBJEKTIV KAMERE – CLEAR VIDEO, VRHUNSKO SLIKO

V AZDOME Ogledalo Dash Cam izboljša ločljivost kopiranja fotoaparat 1296p, ki zagotavlja dvojno kamero lahko posnamete svoj vožnje jasno, register in evidenco tablice, prometnih znakov in trčenj, in vam zagotavlja vse okrogle zaščito.

10" Anti-Glare Visoko občutljivost Celoten Zaslon na Dotik

Prilagajanje kota prednje leče tako, da kliknete gor in dol gumbov na zaslonu na dotik, in preklopite med sprednjim in zadnjim fotoaparatom s klikom na stikalo gumb.

Super Night Vision

V AZDOME Ogledalo Dash Cam uporablja močno svetlobo zatiranje in AHD tehnologijo zagotavljajo zelo jasno in mehko slike za voznike v noč.To lahko zajame več podrobnosti ali ponoči ali čez dan

ZANKE ZA SNEMANJE

Z zanko funkcijo snemanja, lahko ustvarite videoposnetke, ki samodejno prepiše najstarejši datoteko za shranjevanje trenutne datoteke. (zaklenjene datoteke ne bo prepisana.)

Parkirišče Pomoč Načinu

Medtem ko vaše vozilo je off, parkirna pomoč funkcija služi tudi kot nadzorna kamera sistema.Fotoaparat samodejno preklopi na zadnji sliki, ko obračalni, zaradi česar parkiranje vetrič.

ŠIROK ZORNI KOT

V primerjavi s tradicionalnim vzvratno ogledalo, 170° nastavljiv sprednji objektiv in 140° zadnji pokrovček objektiva skupaj področju pogled 310°, zmanjšanje mrtvih kotov in zajemanje več na cesti.

10" 2.5 D IPS Zaslon

2.5 D Waterdrop Zaslon Inovacije Design 10 palčni IPS Polne Zaslon Dotika Zaslona

Enostavna Namestitev s Traku Tipa

Preprosta namestitev in delovanje, celo prvič uporabnika.Ni potrebe, da odstranite tovarniško vzvratno ogledalo v avtomobilu, samo preprosto pritrditev na armaturno kamera za vzvratno ogledalo z gumijastimi trakovi.Priklopite na avtomobilski polnilnik s fotoaparatom, nato hide extra kabel v notranjosti plošče, ki jih ločite orodje smo pod pogojem,.

Gostitelj dodatki

AZDOME Dash Kamera za avto prihaja s paleto dodatkov za izboljšanje svoje funkcije naprej.Prav tako prihaja z nizom 5 ožičenje sponke za izboljšano udobje.Poleg Dvojni polnilnik USB, povoj in napajalni kabel, kit tudi prihaja z opremo Odstranite orodje.PG12 Standard Pakiranje Seznam PG12-Standard-Lis Paket 1 PG12 + Mount + Napajalni Kabel + Avto Polnilec + Orodje PG12 + Rear View Camera PG12-RVC Paket 2 PG12 + Mount + Kabel + Polnilec + Orodje + Resnično Cam PG12 + Rear View Camera + GPS PG12-RVC-GPS Paket 3 PG12 + Mount + Kabel + Polnilec + Orodje + Resnično Cam + GPS

PG12 10" Ogledalo Dash Cam

(Velikost: 25,5 cm*7cm)

Stranka vprašanja & odgovori

Q: Namestitev?

1.Izklopite motor 2.Vstavite TF Kartice(Class 10 & 64GB Max) 3.Pritrditev na armaturno cam z rearview mirror avtomobila 4.Priklopite na avtomobilski polnilnik in Dash Cam z uporabo napajalni kabel,nato pa priključite drugi strani avto polnilnik v vtičnico cigaretnega vžigalnika. 5.Namestite kamero zadaj: Povezana z AV V pristanišču, in rdeče žice, podaljševalni kabel povezan s "+" backup light. 6.Shift objektiv, Zagotovitev, da je vzporedno s tlemi. 7.Zagon motorja, preverite vašo namestitev.

Življenjska Doba Baterije 3-5 minut (Polna moč)
Slikovni Senzor gc2053
Ločljivost 1296P/1080P Spredaj + 720P Backup
Zaslon razmerje 16
Vmesnik Micro SD/TF
Posebne Funkcije anti meglo
Sličic Na Sekundo 30
Zorni Kot 170°
Proizvajalec Čipov Generalplus
Kamera Zadaj Da,
Video Format AVI
Število Leč 2
Postavka Vrsta Avto DVR
Izvirni Paket Da,
Poreklo CN(Izvora)
GPS logger Zunanjih
OSD Jezik Francoski
Zaslon IPS
Senzor SC2121
Certificiranje WEEE
Max Zunanji Pomnilnik 64 G
Blagovna Znamka AZDOME
Vmesnik Napajanja 5 2.5
Skupščina Način Rearview Mirror
Slikovnih pik 200Mega
Ločljivost Kamere 2340x1296
Video Kodo H. 264
GPS neobvezno
Pomnilniška Kartica Reding Hitrost Razred 10
Velikost Zaslona 11.8
Zaslon Na Dotik Da,
Baterija Zgrajena v 500mAh vgrajena Li-ionska baterija

Podobni izdelki