Božični Okraski Angel Krila - sem Angela, ki bdi Nad Mano In sem Mu pravijo Oče Ornament LB88

Nov izdelek

€6.95

€10.23

-33%

Oznake:

vape 50 w 1500 mah, upor 0001ohms, vape 5000mah accu, žice za navijanje 05mm, plavanje masko otrok, igrača figur nude, navijanje animacija, vape 1100mah mini, ženska obraz, puder

Božični Okraski Angel Krila - sem Angela, ki bdi Nad Mano In sem Mu pravijo Oče Ornament LB88 Opomba 1:Bomo vaše zasebnosti safe in se ne razkriva nobenih osebnih informacij.

2:Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Naše po-prodajna ekipa vam odlično rešitev v prvič.Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. Srce Segrevanja Angel Ornament, Da Bo Vaše Ljubljene Pomnilnik Z Vami!Ste bili iščete posebno darilo, nekaj, kar spominja na ljubljeno osebo, ki je prestala?O tem, kako razkošno, retro design angel krilo ornament, vidno, da visi na Božično drevo?

2. Ponosen, da ponujajo razkošno, Božični Okrasek, ki je primerna za kadarkoli v letu.Ljubljene smo losts bo vedno v naših misli, motiviranje, navdihujoče in opolnomočenju nas.

3. Smo ustvarili izvirnik, classic angel krilo ornament, vtisnjeno sem angela, ki bdi nad mano in sem mu klic Očeta , ki kot močan opomin učinkov ta oseba imela na naše življenje.Prav tako obstajajo tudi druge izbire, ki je mama, babica, dedek, hči, mož, žena, itd.družine.

4. Naš angel krilo, so prikazane z oko-lov bele svile trak, zaradi česar elegantno Božično drevo ornament, ki je enostavno visi, ali kot poseben naselitve stuffer.Kakovost in Design Izpolnjujejo!Dvojno stranicami, da izgledaš iz vsakega kota, ti exquisitely ukrivljen angel krilo bodo izstopali v vsakem soba dekor.Združuje kakovost materialov, podrobni predelovalnih dejavnostih, to je čustveno spominek, ki se lahko prenašajo iz ene generacije v naslednjo.

5. Izrazite Svoje Sožalje: Ta lepa in očarljiva angel krilo ornament je iskren izraz ljubezni do tistega, ki ga ljubiš.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Material: Legirano, prevleka Paket Vključuje:

1 x Božični Okrasek Angel Krilo

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Številka Modela Božični Okraski
Nastavite Vrsto Da,
Pakiranje No Darilo Polje
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Debelo No

Podobni izdelki