Serape Leopard Neoprenske Volan Zaviti Proge, Zložljiva Torba, Pas, Pokrov DOM106604

Nov izdelek

€352.28

Oznake:

azteški odejo, leopard wristlet, odejo mehiški, mehiški dekor, dekor mehika, mehiški slog, tkanine mehiški, Mehiški prt, mehiški, rojstni dan mehiški

Specifikacija:

*Material: Neopren

*velikost:brezplačno velikost

Na Voljo Caolors:

*Sončnično

*leopard in trak

*po meri je vaša potreba barve

Našli leta 2010, DOMIL ENTERPRISE je namenjen dobavitelj, ki ponuja visoko kakovost izdelkov z razumnimi cenami .nudimo debelo & OEM in ODM storitev za zagotavljanje vašega podjetja bo poskrbljeno .DOMIL je nenehno pohvalili naše močne izdelave ( dodatna Oprema tovarne na Kitajskem ,in pulover in oblačila tovarne v Vietnamu ), enostavno upravljanje & široko paleto izdelkov (wome in otroke , dom in dnevni itd dnevno butik) .bomo posvetili zagotoviti celovito storitev, ki vam pomaga setup in rast vašega podjetja, od tukaj .

W e cilj za delo z lastnikom trgovine , lastnika trgovine in spletne lastnik z najnižjo ceno , po izbiri vrat do vrat prevozov preko mednarodnih express ali po morju, da dosežejo svoje potrebe za najnižje cene ali najhitrejši pošiljko .Operacijski več skladiščnih zmogljivosti z obsežno paleto izdelkov, ki jih uporabljamo napredni sistem skladiščenja in CRM programsko opremo, da zagotovi vsa naročila so obdelana učinkovito tekmovati v hitro tempu e-poslovanje okolje.Lahko tudi uživate v odlične poprodajne storitve iz naše strankam, da odgovori na vsa vaša vprašanja .

1. Čas za vzorce in proizvodnje?

- 1-7 dni za vzorce, da,Proizvodnja približno 2-3 tednih po potrditvi plačila.

2.Kakšen je način dostave?

- Za majhne, da smo jih poslali , ki jih express, nad 21kgs prek FeDex in manj kot je prek SF express ,

in za veliko naročilo ,bomo njihovo pošiljanje po morju Vsi so od vrat do vrat, storitve , vendar brez

tudi uvoz davka.

3.Kakšen je vaš plačilni pogoji?

- T/T & PayPal

seveda lahko plačate na ali spletno stran .

4.Kakšen je vaš MOQ (minimalna količina)?

- Vsaka barva je ne manj kot 5pcs ,in celotno naročilo ne manj kot $375.00

- Za prilagojeno da smo potrebovali 100-500pcs deponds o izdelkih .

5.Ali zagotavljate storitev po meri?

- Da, OEM in ODM so dobrodošli!

6.Imate tovarne?

- Da, mi smo proizvajalca za vrečke kot tudi trgovanje ukvarjajo s proizvodnjo oblačil , mešalni več kot 9 let izkušenj v industriji.

7.Kako preveriti, če je proizvod je tisto, kar hočem?

-vam lahko ponudimo 1-3 krog vzorec za potrditev

8. kaj je vaš ciljni odjemalec ?in lahko sem mešanica več predmetov skupaj ?

- lastnik trgovine , lastnik trgovine , prodajalec amazon in nekateri spletni trgovini lastnik .skupina prodajo LE niso dobrodošli .

- lahko mix naročilo ,predlagamo, da se les kot tri elemente, tako da mi lahko ladja z njimi hitro , in vsaka barva ne manj kot 5pcs , ali bo celotno naročilo bo treba sprejeti kot manj priorty za ročaj .

Dostava

1.FedEx/SF so privzeto Brezplačna Dostava Metod.Številka za sledenje je na voljo, ko prihajajo ven.

2. Mednarodni ladijski lahko vpliva praznike, dogodke in druge negotovosti.

Med Kitajska počitnice čas, kot CNY Festival, Državni praznik in podobno, se pošiljka morda nekoliko z zamudo, vzemite si čas, upoštevati preden oddaji naročila.

1.Nad 21kgs ,bomo verjetno bo poslal, FedEx, IE , manj kot to ,bomo SF international , ali dodatnih $45.00 stroške dostave lahko zahteva .

2.Če bi v zelo velikih diod , vam lahko ponudimo od vrat do vrat, po morju, ladijski promet storitev , poštnine čas po morju, je okoli 28-35 dni ,vendar bi to lahko prihrani veliko stroškov dostave , za podrobnosti se ,prosimo, obrnite na našo customer storitve

Plačilo & Dajatev

1.Sprejemamo plača na Pk-termeptuj.si ,PayPal, T/T plačilnih metod.

2. Prosimo, da plačilo v 2 dneh po tem, ko ste oddali naročilo ali izdelkih, ki ste jih naročili morda na zalogi.

3. Po meri dolžnosti, lokalnih davkov in dajatev, ki se ne vključijo v predmete, cene ali stroški poštnine.Vendar smo se prosto ponujajo kupci potrebne dokumente za pomoč.Če obstaja za vsako ceno, kupci se nosi.

MOQ & datum Dobave

1. če vaše naročilo vrednost ni manjša od MOQ količina ali Znesek USD375.00 ( za ZDA / KANADA) ,verjetno bo dobil brezplačno dostava po SF Express ali Fed ex ,če je manj kot to ,dodatni $45.00 lahko zahteva .

2. Če si mix več kot 3 elemente in vsaka barva manj kot 5pcs na barvo ,ali mi lahko zavrne naročila .prosimo, potrdite, da vnaprej, preden oddaji naročila .

Vrnitev

1. 100% Denar nazaj garancije.Vračilo/Exchange v roku 2 tednov.

2. po tem, ko ste dobili vaše predmete v 15 dneh, če nezadovoljni, vas prosimo, pišite s fotografijami, in bomo jih reši v roku 24 ur po potrditvi, bomo povračilo ali jih nadomestiti v naslednjem pošiljko.več zahtevani datum , bomo morda ne bo odgovoren za to, če ne bo poškodovana ali zlomljena itd.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni s transakcijo, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije, ki bodo cenili; če ne, prosimo, obrnite na nas, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije, samo da nas priložnost, da reši problem in prepričani smo, da boste dobili zadovoljivo rešitev.

Druga Vprašanja

1. Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate še kakšno vprašanje, vam bo odgovoril, da boste čim prej, če bomo off line, prosim, pustite nam sporočilo in bomo odgovor v 12 urah.

2. Vsi slogi podpora OEM Storitev, če želite, da so prilagojene izdelka, prosimo, kontaktirajte nas na prvem mestu.

3. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času ko je na Zalogi zgodi.Lahko se odločite, da ga nadomestiti z drugo podobno sloge ali dobiti vračilo.

4. Ko boste dobili zlomljeno paket, "PROSIMO, da FOTOGRAFIJE, PREDEN GA ODPRETE", če ne, izgubo

Številka Modela DOM604
Material Neoprenske
Vrsta pas
Teža 0.1kg
Blagovna Znamka MRIGHT

Podobni izdelki