Umetni Javor Rastlin Kup Cuttable Padec Ornament Javorja Materiala Ponaredek Rastline Poročno Dekoracijo Doma Stranka Vrt Dekor

Nov izdelek

€2.88

€3.90

-27%

Oznake:

stekla atomizerji vape, iphone kondenzator mix, zlato broška dinozaver, tipkovnico za ipad 12 pp, , vezene hoop diy, stekla razpršilo 30 ml, stekla razpršilo bravo, jež mini slika, handkerchief versace

Bullet Točk: 1、Vam Prinašajo Toplino: Ko opozarja, spomladi in poleti, umetno maple leaf kup lahko tudi osvetlitev, pozimi in vam prinašajo toplino.

2、Primernih Priložnostih: ponaredek javor listi imajo realne listov teksturo, da ljudje, pravi dotik in energična.Se lahko uporabljajo za dekoriranje Zahvalni dan, Božič, noč Čarovnic, itd.uživajo praznične karneval.

3、Široko Uporabo: maple leaf rezanje kup se lahko uporablja za notranjo in zunanjo dekoracijo in ga lahko obesil na okna, stene, vrata, ali dane v sredini mize za dekoracijo.

4、Visoko kakovostne Plastike: V jeseni, veren UV odporne umetne maple leaf šopek je izdelan iz visoko kakovostne plastike, ki se lahko upogiba brez zalivanje, obrezovanje ali drugih vzdrževanje.

5、Enostaven za Rezano: paket vključuje kup jeseni umetne rastline, dolžina 35 cm/13.78 centimetrov, lahko zmanjšal na zahtevano velikost.

Specifikacija:

Ime: Maple Leaf Rezanje Snop

Velikost: približno 35*30cm/13.78*11.81 v

Teža: približno 50 g

Seznam Vsebine:

Maple Leaf Rezanje Kup*1

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Vrsta Drugo
Razvrstitev Umetno Cvetje
Material Plastični
Priložnosti Božič
Številka Modela Maple Leaf Rezanje Kup
Slog Cvet
Cvet Slog Cvet Podružnice

Podobni izdelki