Prenosni Doma Stekla Strgalo Metlice Okno za Krtačo, Čistilo Okno Avtomobila Squeegee Čiščenje Stekla Gume Rezila Enostaven za Uporabo Orodja LBS

Nov izdelek

€3.63

€5.59

-36%

Oznake:

tkanine okno čiščenje, tuš metlice, dolgo metlice, Led Strgalo, tuš okno metlice, kovinsko strgalo za steklo, avto squeegee, stepalnik jajc, barve strgalo, čisto okno

Prenosni Doma Stekla Strgalo Metlice Okno za Krtačo, Čistilo Okno Avtomobila Squeegee Čiščenje Stekla Gume Rezila Enostaven za Uporabo Orodja LBShipping Opis:

Značilnosti:

1. Edinstven design: Steklena Strgalo je ultra-lahkih, ki zagotavljajo, da ne boste počutili zaspani, ki jih podpirajo roke med čiščenjem.Mehko, ergonomsko oblikovana okna čistilo z nedrsečo silikonski ročaj zagotavlja dodatno udobje.

2. Trmast: trajno squeegee je sestavljen iz trajnega materiala strgalo in PP telo.Čiščenje strgalo je anti-rja, lahka in močna, in ima širok spekter uporabe.

3. Enostavno visi na steni za lažje shranjevanje in sušenje in razširili ročaj je bolj udobno in non-slip.

4. Veliko in mehko: strganje površine squeegee je 22 cm, zaradi česar je hitrejši in manj dela za varčevanje.Močnejši oprijem, hitro praske brez vodni žig, praskanje po površini ne bo nič.

5. Uporaba scenarijev: V squeegee ni samo dobra izbira za čiščenje avtomobila, okensko steklo, ogledala, steklene tuš plošče, okno avtomobila, pa tudi se lahko uporablja za čiščenje vode na kuhinjski ali namizni.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Material: plastika

Velikost: 24.5*22 cm

Paket Vključuje:

1 x Kozarec Strgalo

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Strgalo Za Steklo
Ročaj Material Plastični
Squeegee Materiala Drugo
Blagovna Znamka Aihogard
Uporaba Okno
Funkcija Na zalogi

Podobni izdelki