Figuric diy model ljubitelje anime perifernih gundam model oči obliž papir, svetlobne nalepke, 10*15 cm akcija igrač

Nov izdelek

€3.80

€4.14

-9%

Oznake:

jjune oči obliž, evangelion, nalepke gundam, oči masko, gundam mg, gundam, gundam nalepka, nalepke rc, ak47 model, lutka oči nalepka

Tako na debelo in na drobno so na voljo.Če želite narediti debelo,prosimo, obrnite neposredno na nas za veliko boljšo ceno

Izdelek je svetlobne nalepke, ne vsebuje model v

Dostava

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.

2. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

3. Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Običajno to traja 15-50 delovnih dni za prihod z PAKTA za stabilnost in rast, in traja krajši delovni dnevi z DHL ali EMS.

4. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bomo lažje spremljanje to.

Politika Vračanja

1. Upamo, da naše izdelke lahko vedno, da boste zadovoljni!

2. Če je kaj narobe, nas kontaktirajte na prvi čas, preko online sistema ali e-pošto v roku 3 dni po prihodu, bolje, s slikami, da se kaže problem jasno.

3. Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo proizvodov in potrebo, da vrne ali zamenja, se je v roku 7 dni po prihodu, in ste odgovorni za dostavo pristojbina.

Povratne informacije

1. Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosimo, vzemite nekaj sekund, da se pusti veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, hvala vam!

2. Vedno ponudimo najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas.

3. Big red popust: Če morate na kraju velika naročila, ki je več kot max količino, nas prosimo kontaktirajte, da bi dobili poseben popust, ter nudimo podporo trgovina na debelo.

Stik Z Nami

1. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate!

2. Ne bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem možnem času.vendar prosimo, dovolite zakasnitev odziva za neposlovne čas.Bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki jih morda imate, zato vas prosimo, da stik z mano.

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Kako lahko plačam za svoj nakup?

A: sprejemamo naslednje plačilne metode: Moneybooker; T/T; Depozitni; Kreditne kartice; Western Union

V: Koliko stane, da se ladja v moji državi?

A: Paket manj kot 2 Kg, ki bodo dobavljeni z PAKTA za stabilnost in rast, ki je brezplačno dostavo v večini držav.

Q: ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate status pošiljke na ustrezni spletni strani.

Q: sem prodajalcu.Rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Zdravo, hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Certificiranje NOBEN
Višina 1 mm
Teža 0.05 kg
Širina 10 cm
Značilnosti Svetlobna
Številka Modela 0001
Premer 10 CM
Poreklo CN(Izvora)
Garancija 0
Dolžina 15 CM

Podobni izdelki