Majhne Količine Prodaje Bela/Modra/Rdeča/Zelena/Črna/Roza Mešanje Barv Kitaro Izbirčen Celuloidnih 0.46 mm-0.96 mm Navaden Kitara Peresom

Nov izdelek

€7.13

€10.63

-33%

Oznake:

celuloidnih kitaro, želvovine barve, modra kitara pick, kitaro izbirčen logotip roza, srčkan kitaro izbirčen roza, zlato kitaro, pick, kitara peresom, krpo roza, kitaro ibanez, srčkan kitara pick

Ime izdelka Pearl Zelena Kitaro Izbirčen Materiala Celuloidnih Debeline 0.46 mm/0.71 mm/0.88 mm/0.96 mm/1,2 mm/1,5 mm Obliko 31 x 26 mm standardno obliko za Tiskanje Prazno Barv Mešanje barv MOQ 50pcs za prazen kitaro izbirčen; 1000pcs/logotip za prilagojene kitaro izbirčen Časom, 7 dni Vzorec 5 delovni dan za pripravo Rok Plačila Alipay, Western Union, TT

Kliknite Me Za Več izdelkov:

PLAČILO:

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive z varno plačilo postopek ali DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.POŠILJKE:

1. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. Vse slike, prikazane so samo za referenco.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank.

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.POVRATNE informacije:

1. Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2. Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto, vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3. Prosimo, kontaktirajte nas, preden spore ali pušča negativne ali nevtralne povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje.

Q1.So cene, vključno s prevozom tovora?

A. Da, Vse cene kitaro izbirčen z brezplačnimi dostava tukaj vključuje ladijski tovorni promet.Ampak, če ste po meri kitaro izbirčen, bomo quote natančen ladijski tovorni ustrezno.

Q2.Lahko izbiram barve za moje naročilo?

A. Žal, smo ladjo kitaro izbirčen z barvami, naključno, glede na naše stanje zalog.

Q3. Lahko smo po meri logo na kitaro izbirčen?

A. Ja, seveda, smo lahko tudi po meri logo na kitaro izbirčen, samo, če boste dosegli količino, zahteve, prosimo, kontaktirajte nas za več podrobnosti.

Q4. Kako lahko pošljemo naš logotip za vas?

A. Prosimo, pošljite vaš logotip prek Pk-termeptuj.si ali na naš e-pošto neposredno.

V5. Kaj obliki umetnine, ki si želite, da bi dobili?

A. umetniško delo bi moralo biti jasno, 300 dpi sliko brez siva.Katero koli datoteko, ki je v redu, vendar smo raje JPEG, AI, PSD.Seveda, če niste prepričani, če svoje umetniško delo je v redu, da se natisne, prosimo, da nam pošljete za preverjanje vnaprej.

V6. Kako vam je paket kitaro izbirčen?

A. Smo ponavadi paket 100 kozarcev v PP vrečka.

Če bi več količina, prosimo, povejte nam svoje ideje, ali nam pokaže sliko vašega pakiranje.

V7.Vam ponujajo boljše popusti za redne da trgovec?

A. Da, samo pošljite povpraševanje v zda zdaj že razpravljali, bolj kot količina je, cenejši je.

Vrsta Pick
Pakiranje 50pcs/Paket
Tiskanje Prazno
Blagovna Znamka MegaLady
Velikost 31*26mm standard shape
Ime izdelka Kitaro izbirčen
Material Celuloidnih
barve Mešanje Barv
Debelina 0.46 mm/0.71 mm/0.96 mm
Prilagojen Logotip Sprejemljiv
Številka Modela Celuloidnih

Podobni izdelki