Preproste Ženske Kristalno Glavo Sijoče Cvet Lok Hairband Dekle Lase Pas, Nakit, Ženski Nosorogovo Pokrivala Za Lase Hoop Dodatki

Nov izdelek

€2.99

€3.99

-26%

Oznake:

solze tiara, ročno glavo pasu, headdress srebrna, gothic nakit za lase, vodja dragulj, obroč za lase, gold leaf ornament, sidro za lase, črna nosorogovo tiara, arabski krono

*Pogoj : 100% Nova

...................................................................................................................................................................................................................

*Preračun: 1 palca=25.4 mm oziroma 1 mm=0.0393 palčni

...................................................................................................................................................................................................................

Garancija

1. Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 7 dni po tem, ko je prejel.Ne odpirajte spora brez komunikacije.

2. Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 15 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Stopite v stik z našim po pomožno osebje, preden jo vrne.

Plačilo

1.Sprejemamo ,Zahodne Unije,TT.

2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

4.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom

5.Bomo ladja postavka glede na vaš naslov, ki ste nam, tako pls nam pravi naslov.

Vračilo&Vrnitev

1.Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo.

2.Kupec je odgovoren za vse ladijskega stroškov.Naš ladijski promet pristojbina vključuje ravnanje,pakiranje stvari in druge s tem povezane stroške.

3.Morate vse elemente, ki se vrne v svoj izvor pogojem, da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga.

dostava

1.Predmeti so samo poslani šele po plačilu, je potrjena.

2.Smo offen ladje elementov prek EMS,DHL,UPS,FEDEX,TNT,Kitajska post.In to ponavadi traja 25~60days za Dostavo, ki jih na Kitajskem Post Air Mail.

3.EMS express dostava ponavadi traja 5~10 delovnih dni odvisnih do cilja,DHL,UPS,FEDEX,TNT express dostava ponavadi traja 3~5 delovnih dni odvisnih do cilja.

4.Ne bomo odgovorni za kakršne koli nesreče,zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.

5.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni za plačilo, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, obrnite na nas.Hvala!

Popust

Nudimo več popust na velikem naročilu, če ste zainteresirani za nakup več predmetov ali velika količina, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Prosimo Upoštevajte,

Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli, če imajo kakšno vprašanje pred nakupom, smo se bodo odgovori na vaša vprašanja v 24 urah,vendar zaradi časovne različnih,prosimo, vpišite podrobnosti informacije ali vprašanja na naš e-pošto,dobra komunikacija, bi se izognili nesreço.

Smo zastopnik za veliko proizvajalcev proizvoda,, bomo poskušali naši moči, da se zagotovi visoka kakovost proizvodov,nizka cena,hitra dostava in odlično kupci storitev.

Slog Moda
barve 5 barv, da izberejo
Spol ŽENSKE
Ime Oddelka Za odrasle
Vrsta Hairbands
Številka Modela D0151
Material Plastični
Količina 1 Kos/Vrečko
Postavka Vrsta Pokrivala
Blagovna Znamka AILEXIU
Vzorec Tipa Trdna

Podobni izdelki