50-500pcs Novi Mikrofon Zvočnik Mikrofon Glas sprejemnik Za Xiaomi 8 mi8 8SE 9SE Notranji MIKROFON Sprejemnik Zvočnik Popravila Zamenjava

Nov izdelek

€10.62

€11.41

-7%

Oznake:

g9 lite motherboard, nokia 6 zvočnikov, stereo zvok, xiaomi 8 lite motherboard, mi 8 zvočniki lite, nokia zvočnik, mi 8 zvočnikov, 40 zvočnik, p20 lite motherboard, bluetooth zvočnik xiaomi

Za Xiaomi

Novi Mikrofon Zvočnik Mikrofon Glas sprejemnik Za Xiaomi 8 mi8 8SE 9SE Notranji MIKROFON Sprejemnik Zvočnik Popravila Zamenjava Model podatkov iz omrežja, zato vas prosimo, nakup, glede na sliko

Dobra kakovost

Vse izdelke smo poslali bo vam treba preskusiti,zato so najboljše kakovosti,lahko ga uporabljate tudi.Če ne morete uporabljati, da je dobro,plz ne skrbite in plz stik z nami,vam bomo poslali še enkrat ali vrnitev denarja za vas.Vendar se to redko zgodi, za izdelek je slabo.

Dostava

Več vrst za ladijski promet,plz ordet je z vami všeč.To ponavadi traja od 20 do 60 dni na vaši državi.Če potrebujete naše izdelke,plz to, da zdaj,bomo poslali v 1 do 3 dni,hvala.In, če je potrebno, v naglici,bomo poslali v vaše naročilo dan.upam, da boste reccive je kmalu.

Bolj za samsung

Imamo več izdelkov,morda jo potrebujete,plz ga potrdite.Če ne morete najti modele,ki jih potrebujete, si lahko ogledate v naši trgovini ali pa nam pišite.

O nas

Naša trgovina je bila odprta od Jun 7, 2016 v Pk-termeptuj.si.Naši tovarni je bila odprta od 12. Maj, 2010 v Kitajskem.Imamo več modelov rezervnih delov za mobilne telefone in računalnike,če potrebujete več rezervnih delov,plz stik z nami,vam bomo najboljšo ceno ceno.

Stik z nami

Če ne morete najti modele,ki jih potrebujete, plz cantact z nami.Če potrebujete več kos,plz stik z nami.Če imate kakršno koli vprašanje,plz stik z nami.

Upam, da smo poslovnih skupaj!

Uporaba Mikrofon
Design BAR
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Mikrofon
Združljiv Blagovne Znamke Xiaomi
Številka Modela Za Xiaomi 8 mi8 8SE 9SE
Pakiranje tesnjenje vrečko
Blagovna Znamka Vakdo

Podobni izdelki