3800LM COB LED Bliskavico Vgrajeno Baterijo, USB V5+COB 3modes baklo Kamp svetlobe Zoomable Nepremočljiva

Nov izdelek

€2.98

€7.45

-61%

Oznake:

usb led luci, led lenser ls, utripajoča lučka za polnjenje, jetbeam, COB, l svetilka, lučka usb, bakla, cree žaromet, vrt trowel

COB LED Bliskavico Vgrajeno Baterijo, USB polnilne V5+COB 3modes baklo Kamp svetlobe Zoomable Nepremočljiva Preberite Latern Opis: 1.Visoko kakovostnega aluminija zlitine materiala s stabilno delovanje in dolgo življenjsko čas. 2.Nastavljiv Fokus ,lahko zemljevid povečate/pomanjšate, da prilagodite njeno žarek. 3. LED svetlobni načini: pritisni gumb Vklop/Izklop sprožilec stikalo z XPE visoko svetlobe, XPE strobe, COB visoko svetlobe. 4.Zaračuna vrata USB kadarkoli, priročen in praktičen. 5.Majhne in lahke, in s posnetka, primerna za izvajanje v kateri koli kraj, ki vam je všeč.Edinstveno obdelavo design, z extrodinary outlook kot pero. 6.Neprepusten za vodo,lahko ga uporabljate v deževen dan, vendar lahko ne dajo v vodo! 7.Primeren za: Kampiranje, Pohodništvo, Kolesarjenje, Backpacking, Lov, Ribolov, Auto Nujnih primerih, in Doma Popravila, družino in dejavnosti na prostem ipd.Specifikacija: Znamka: Tintone Material: Aluminij Zlitine LED vir: XPE+COB Način: 3 Način Svetlobe, barva: Bela Moč:Vgrajen 14500 baterijo(Ni treba skrbeti za nakup baterije) ZOOM Povečavo in pomanjšanje Stikalo: Gumb stikalo

Dostava Politike:

1.Bomo poskrbeli shippment v najkrajšem možnem času preko zanesljivo prevozniki po plačilu.

2. Skupna Brezplačna Dostava za Logistiko: Post Navadne Majhne Paketni & China Post Registriranih Zraka Pošte lahko traja 20-60 dni, Hitreje prevoznika, ki je na voljo, glede na vašo možnost.

3. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.vaše zadovoljstvo je naš opravljanje Mednarodnih logističnih hitrost vpliva veliko dejavnikov, zagotavljamo: Ne parceli podpisana, vračilo polno brez kakršnega koli razloga.

Povratne Informacije & Vrnitev:

Če vam je všeč naš izdelek, prosim, pustite me je vseh 5 zvezdic povratne informacije (Postavka, kot je Opisano 5 zvezdic, Komunikacije 5 zvezd in čas Poštnine 5 zvezdic) in fotografije, da nas podpirajo, nam bo cenjeno, da ga lahko tudi delite s prijatelji na VK , ru.itao, Facebook, ali Twitter.

Če ste niso tako zadovoljni na kakršen koli zadeva, prosimo, da imajo brez obotavljanja obrnite na nas pred odhodom nas negativnih povratnih informacij, sem ki bo rešila vse težave za vas.Ne pozabite, da bi se na začetku naše storitve:).

Model LED Kroglice Q5
Razsvetljava Razdalja 100-200 m
Goriščna Razdalja Nastavljiv
Moč 10w
barve črna
Preklop Načina Visok/Nizek
Številka Modela NS20071547J
Polnilnik Za ponovno polnjenje
Poreklo CN(Izvora)
Vir Svetlobe LED Žarnice
Svetilka Tipa Prostem Kampiranje, Pohodništvo, Sili,
Lumen 3800
Nepremočljiva Da,
Telo Material Aluminij
Blagovna Znamka tintone
Zoom Da,
Podpora Dimmer 2-4 datoteke
Funkcija Hard Light
Certificiranje EMC

Podobni izdelki